3 tips om jouw iPhone summerproof te maken!

16.01.2020 Geplaatst in iPhone, Tips & Tricks door Terello

Ben jij al klaar voor de zomer? Misschien heb je je vakantie al wel geboekt, heb je al gezorgd voor een grote voorraad boeken die je kunt lezen, en alle leuke festivals in je agenda gezet. Maar naast het plannen van leuke zomeractiviteiten is het natuurlijk belangrijk om te zorgen dat zowel jij als jouw spullen ook helemaal klaar zijn voor de zomer. Aangezien je iPhone een van je meest-gebruikte spullen is, leek het ons handig om je 3 tips te geven over hoe je dit zo goed mogelijk kan doen! 

Waterschade

Het is natuurlijk heerlijk om na een lange, warme dag een duik te nemen in het zwembad. Toch kan het zo zijn dat je opeens vergeten bent dat je smartphone nog in zwembroek zit. Of misschien was je wel een foto aan het maken van een prachtige zonsondergang, maar glijdt ineens je smartphone uit je handen. Nu zijn er veel tips om je smartphone te redden, maar daarbij is het belangrijk dat je het volgende onthoudt: uitschakelen, droog maken, droog houden, monteur bellen. Hierbij heb je de meeste kans om je smartphone de plons overleeft. Een compleet overzicht van wat je moet precies moet doen als je iPhone in het water is gevallen vind je in deze blog.

Koel houden

Nu weet je wellicht zelf al dat het niet verstandig is om een smartphone in de zon te houden. Maar toch kan het zomaar zijn dat je tijdens het BBQ’en of tijdens het koken je smartphone even ergens laat liggen, waardoor ‘ie flink heet wordt. Dit kan invloed hebben op de conditie van je batterij als zowel de conditie van de interne elektronica. Daarom is het belangrijk om je smartphone altijd in de schaduw te leggen of te bedekken om te zorgen dat ‘ie niet heet wordt waardoor er interne schade kan ontstaan.

Schermschade

Misschien ben je wel een fanatieke hardloper, of vind je het heerlijk om straks lekker in de zon te gaan fitnessen. De zomer is hier natuurlijk dé geschikte jaargetijde voor. Maar deze activiteiten zijn natuurlijk ook gelegenheden waar je heel makkelijk je smartphone kapot kan laten vallen. Misschien valt je smartphone tijdens het hardlopen wel uit je zak, of laat je opeens een of ander gewicht op je smartphone vallen: het kan zomaar gebeuren. Nu kun je er natuurlijk niet voor zorgen dat je smartphone compleet schadeproof wordt, maar je kunt wel een goede screen protector aanschaffen en een goed hoesje! Hierdoor weet je zeker dat de kans op een schermpje met sterretjes een stuk kleiner wordt!

Toch een ongeluk?

Misschien heb je deze blog wel te laat gelezen en heb je nu last van een verzopen iPhone of een gebarsten Samsung. Balen natuurlijk, maar gelukkig is er ook een goede optie! De reparateurs van Terello kunnen namelijk binnen één dag bij jouw vakantiehuisje zijn, en daar je iPhone of Samsung telefoon binnen een half uurtje repareren. Mooie deal, toch? Maak snel een afspraak!

COMMENTS