Met deze 4 iPhone apps mis je niks van de Winterspelen!

10.01.2020 Geplaatst in iPhone, iPhone Apps door Terello

Heb je dat ook? Dat je tijdens de Olympische Winterspelen constant de nieuwsberichten wilt checken? Verschillende meldingen van nieuwsapps zoals RTL Nieuws en NOS prikkelen mijn nieuwsgierigheid waardoor ik eigenlijk het liefst de hele dag de live-stream wilt gaan kijken. Toch moet je natuurlijk ook gewoon werken of studeren. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel apps die jouw wel de hele dag op de hoogte kunnen houden van de prestaties van de Nederlandse sporters. Wij laten je in deze blog zien wat de beste apps zijn om de Olympische Winterspelen te volgen. 

Olympics 

De app Olympics is de officiële app van het Olympisch Committee. In deze app kun je het schema bekijken, alle tijden van de uitzendingen en alle prestaties van de verschillende sporten, landen en individuele sporters. In de app kun je notificaties instellen voor verschillende landen en sporters, waardoor je er zeker van bent dat je niets meer hoeft te missen. Wil jij bijvoorbeeld de finale 3000 meter schaatsen absoluut niet missen? Stel dan een notificatie in waardoor je er zeker van bent dat je de uitzending kunt bekijken.

Eurosport

Met de app van Eurosport weet je zeker dat je niet aan het werken toekomt, want in deze app kun je namelijk alle live-uitzendingen van de Olympische Spelen bekijken. In de app kun je de uitzendingen op je telefoon te bekijken, maar daarnaast kun je er voor kiezen om de uitzendingen via Chromecast of Apple TV op je televisie te bekijken.

TeamNL

Ben jij benieuwd naar alle informatie die je niet via de de reguliere nieuwsberichten of op  Livestream te zien krijgt? Dan is de officiële app van het Nederlandse sportersteam een leuke tip. In de app krijg je allemaal interessante nieuwsberichten te zien, en kun je zien welke resultaten het Nederlandse team al heeft geboekt. Ook kun je een overzicht van de verschillende evenement zien waardoor je de Winterspelen met sporters kunt mee beleven.

 

NOS

Ongetwijfeld heb je de NOS app al op je mobiel staan. Zo niet: dan is de app een hele fijne manier om de Winterspelen te volgen. In de live-stream van de NOS kan je extra uitzendingen zien en ook nieuwsberichten lezen die jou informatie geven over wat er tijdens de Winterspelen gebeurt. Daarnaast kun je in de app ook via Chromecast de live-uitzending naar je televisie streamen.

 

WiFi ontvanger kapot?

Kun je geen apps downloaden omdat de Wifi-ontvanger van je telefoon kapot is of merk dat je het bekijken van de livestream op je telefoon toch wat meer batterij kost dan je had gedacht? Zorg er dan voor dat je telefoon snel gemaakt wordt door Terello te bellen! Wij komen binnen 24 uur naar je toe, en repareren jouw iPhone binnen no-time! Zo weet je zeker dat je niets van de Olympische Winterspelen hoeft te missen!

 

 

COMMENTS