9,4

Gecertificeerd monteur komt naar jou toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar jou toe. Zo ben jij heel snel weer online, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

12 maanden garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie.

Marktconforme prijzen

Je betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone 11 reparatie
iPhone 11 reparatie

De iPhone 11 en iPhone 11 zijn de nieuwe smartphones die Apple heeft uitgebracht. Het is dan ook heel vervelend als die kapot gaat. Gelukkig hebben wij van Terello een nieuw concept: wij komen namelijk naar jou toe om een iPhone 11 reparatie uit te voeren. Dit kunnen wij doen binnen 30 minuten en vaak kunnen wij dezelfde dag nog bij jou zijn. Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen en op elke reparatie bieden wij ook nog eens 12 maanden garantie, dus jij hoeft je nooit meer druk te maken om een kapotte telefoon!

 

 

 

Repareer mijn iPhone 11

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk je iPhone 11 voor jou kan zijn bieden wij van Terello een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe.
  • Jij zit max. 30 minuten zonder iPhone.
  • Originele Apple onderdelen.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten zijn voor de iPhone 11 reparatie. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
Repareer mijn iPhone 11

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Terello fixt jouw Samsung iPhone 11 waar en
wanneer jij wilt en binnen een half uur

progress-1 iPhone 11 kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij
iPhone 11 reparatie
Apple iPhone 11 reparatie, bij jou op locatie!

Apple heeft een nieuw model op de markt gebracht. Dit model bestaat uit twee typen: de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Met deze nieuwe smartphones laat Apple wederom zien dat ze boven aan de top staan. De iPhone 11 heeft alles wat je in een smartphone zoekt met een nieuw dual-camera systeem, ultrasterke bestendigheid en de snelste chip ooit gezien.

Nieuw dual-camera-systeem

Het nieuwe dual-camera systeem van Apple maakt je foto’s groter dan ooit te voren. De ultragroothoekcamera met haar vernieuwde interface laat je zien wat er buiten je beeld gebeurd, zodat je dat ook kan vastleggen. Naast het bewerken van je foto’s is er nu ook de mogelijkheid om je videos up te daten. Door de nieuwe interface kan je snel en met goede kwaliteit actiemomenten vastleggen om deze vervolgens geheel naar je eigen smaak in te richten. De nieuwe HDR in de Iphone 11 zorgt er voor dat mensen op foto’s worden herkend, waardoor gezichten meer detail krijgen en de instellingen van de camera daarop worden aangepast.

Waterbestendigheid met lange batterijduur

De iPhone 11 heeft een waterbestendigheid van wel 30 minuten onder water tot een diepte van 2 meter. Hiermee overtreft zij haar voorganger de iPhone XR. Ideaal voor als je op het water of aan het strand bent. Naast de iPhone 11’s bestendigheid tegen morsen en spatten heeft ze ook een zeer lange levensduur. Apple heeft er voor gezorgd dat de iPhone 11 voor een hele dag is voorzien van een volle batterij. Batterij laag? Geen probleem. Dankzij de nieuwe hardware, software en snellaadfunctie ben je zo weer bereikbaar.

De Bionic-Chip A13

De iPhone 11 en iPhone 11 Pro zijn allebei voorzien van de snelste chip die tot nu toe ooit is gezien in de smartphone branche. De A13 Bionic-chip heeft een zodanige snelheid dat alles moeiteloos voor je verloopt. Daarbij is de chip ook nog eens energiezuinig, waardoor die je iPhone niet zal leegzuigen. Deze chip is zijn tijd dan ook ver vooruit.

Wat te doen bij schade

Net als Apple proberen wij ook met de tijd mee te gaan. Wij van Terello zorgen er voor dat klanten altijd bij ons terecht kunnen. Heb je schade? Bel ons, maak een afspraak en onze monteurs staan binnen korte tijd bij je op de stoep, zodat je zo snel mogelijk weer kan genieten van de nieuwste iPhone.

Repareer mijn Apple iPhone 11