Geld verdienen met apps, kan dat? [2020]

05.01.2020 Geplaatst in Android, iPad, iPhone door Terello

Het leven is niet goedkoop… Die BTW-verhoging merken we allemaal. Reken daar je vaste lasten bij. Je wil vast ook nog weleens op vakantie en ja, soms moet je gewoon ook even langs de Mac. Pijnlijk voor je portemonnee, maar wees niet bang! Een klein extraatje is zo verdiend. Het enige wat je nodig hebt is je smartphone, een goede dosis discipline en dit blog. Zo kan je gewoon vanuit je luie stoel of tijdens je dagelijkse loopje wat bijverdienen. Hoe dan? Wij van Terello kunnen deze vraag voor jou beantwoorden: namelijk geld verdienen met het downloaden en testen van apps. Wij hebben voor zowel Android als iPhone een paar manieren om geld te verdienen voor je op een rijtje gezet. Het is geen vetpot, maar je kan er toch nog wel een leuk slaatje uit slaan.

Geld verdienen door apps te downloaden en te testen

NuCash.nl

Android & iPhone

NuCash is een app voor Android waarmee je dagelijks op een leuke manier geld kan sparen. Hiervoor hoef je geen aankopen te doen. Met de app kan je op verschillende manieren aan geld komen, door cashcoins te sparen bij webshops, e-mails te lezen, deelnemen aan gratis acties, het invullen van enquêtes, je acties te delen via social media en nog veel meer. Het opgespaarde bedrag kan je vervolgens op je bankrekening laten storten of omzetten in cadeaus zoals giftcards. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een account aanmaken waarna je aan de slag kan.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Make Money

Android

Make Money lijkt in vele opzichten op NuCash.nl met een groot aanbod van 10 instanties waar je uit kan kiezen. Bij deze app heb je wederom de mogelijkheid om geld en cadeaukaarten bij elkaar te sparen. Bijvoorbeeld door video’s te bekijken en reviews te schrijven. Uiteraard kan je je opgespaarde bedrag laten omzetten in echt geld of cadeaukaarten.

geld verdienen met apps

Mobeye – Geld verdienen

Android & iPhone

Met deze app kan je tot €15-, per opdracht verdienen door winkelreporter te zijn. Dit houdt in dat je de aanwezigheid van producten checkt, aanbiedingen naloopt en voorraadniveaus of commerciële afbeeldingen in een winkel controleert. Daarnaast moet je je mening geven over de desbetreffende opdracht. Je kan ook vanuit huis vragenlijsten of enquêtes invullen. De opdrachten zijn te reserveren op basis van je locatie. Vervolgens ga je naar de plaats, volgt daar de instructies van de vragenlijst en maakt enkele foto’s. Binnen 24 uur krijg je antwoord en kun je mits je het goed hebt gedaan je beloning innen. Een ander alternatief om een mysterie shopper te zijn is de app BeMyEye – geld verdienen met microtaken.

mobye

SmartSpotter – Geld verdienen met leuke opdrachten

Android & iPhone

SmartSpotter lijkt in vele opzichten op MobEye. Met een account kan je je aansluiten bij de andere spotters en direct beginnen als je bent toegelaten. Vind een leuke opdracht bij jou in de buurt en voer hem uit voor een mooie beloning. Zo kan je prijzen noteren of foto’s maken van nieuwe producten. Na het afronden van de opdracht kan je deze inleveren en afronden mits deze aan de algemene voorwaarden voldoet. Vervolgens wordt na goedkeuring het desbetreffende bedrag aan je account toegevoegd. SmartSpotter stort elke week je loon op je rekening, dit kan wisselen tussen €1-, en €10-,. Hiervoor hoef je alleen maar je gegevens door te geven.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Roamler

Android & iPhone

Roamler is een app waarmee je geld kan verdienen door opdrachten uit te voeren voor diverse merken. Dit kan heel erg wisselen van foto’s maken van een schap in een winkel of van je oven in huis tot een format opstellen voor een sollicitatiegesprek of interview. Hoe meer opdrachten je uitvoert, hoe meer punten je verzamelt en hoe meer punten hoe groter de opdrachten. Let op deze app gebruikt wel de GPS functie van je telefoon.

Geld verdienen met foto’s

Agora Images

Android & iPhone

Bij de Agora community, de aanmelding is gratis, kun je een extra zakcentje verdienen door middel van jouw eigen foto’s. met deze app kun je dus je innerlijke fotograaf loslaten. Je kan meedoen aan wedstrijden en prijzen winnen met je beste afbeelding. Voor elke like die je foto krijgt, kun je stijgen in reputatie. Agora heeft 4 gebruikersniveau ’s met elk een eigen prijsklasse. Je hebt junior (0-5000), geavanceerd (5.000 – 100.000), Pro (100.000 – 250.000) en Meester (+250.000). Je kan meedoen aan gesponsorde wedstrijden met een specifiek thema waarbij je grote prijzen kan winnen en geld kan verdienen. Als dit je wat lijkt, kan je ook altijd nog kijken naar de vergelijkbare app Foap – sell your photos.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Geld verdienen vanuit huis

HQ Trivia

Android & iPhone

HQ Trivia is een Amerikaanse digitale spelshow die je op je smartphone kan spelen. Het spel kan elke dag om 21.00 en 03.00 s ’nachts worden gespeeld. Een game bestaat uit 12 meerkeuzevragen onder begeleiding van quizmaster. Elk spel heeft een prijzenpot die wordt verdeeld onder de winnaars. Hiervoor moet je alle vragen goed beantwoorden. De prijzenpot is elke game verschillend en kan bestaan uit 1000 dollar of hoger. Tijdens het spel kan je ook extra levens verdienen die je in kan zetten bij een fout antwoord.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Earn extra income

Android

Earn extra income is meer een advies programma dan dat je er werkelijk geld mee kan verdienen. De app bevat een lijst van legitieme programma’s die je zullen helpen met geld verdienen. Een aantal voorbeelden zijn adverteren met je auto of een call center opzetten vanuit huis. Deze app bevat daarnaast ook tips hoe je succesvol geld vanuit huis kan verdienen. Ideaal voor als je inspiratieloos bent of gewoon goed advies wilt voor een extra zakcentje.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Het is nu wel duidelijk dat er vele manieren zijn om met je smartphone geld te verdienen. Zij het vanuit huis of toch op straat. Van foto’s maken tot enquêtes invullen.  Er is van alles mogelijk om een potje op te bouwen in je vrije tijd. Daarnaast kan je ook nog door middel van nuttige tips en advies op een andere manieren vanuit huis iets extra’s verdienen.

COMMENTS