Dít zijn de 5 beste weer apps van 2018!

10.03.2018 Geplaatst in iPhone, iPhone Apps door Terello

Weer apps? Dat heb je toch helemaal niet nodig, denk je misschien. Jij vertrouwt gewoon op je gezonde verstand.  Perfect weer voor een dagje weg, denk je bij jezelf. Tot dat je twee uur later door de stromende regen loopt, en een een plaatselijk stortbuitje je tot op je sokken doordrenkt heeft. Had je toch maar een van die handige weer apps geïnstalleerd, denk je bij jezelf. 

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel goede weer apps voor de iPhone beschikbaar, die jou betrouwbare en zeer recente weerinformatie kunnen tonen. Daarbij zijn er verschillen tussen gratis en betaalde weer apps, maar biedt iedere app wel zo zijn eigen voordelen aan. Wij gaan jou in deze blog laten zien wat de voordelen van deze weer apps zijn.

1. Weather Channel – iOS & Android

Met een prachtige layout, betrouwbare informatie en veel handige functies is de app van The Weather Channel één van de beste in dit rijtje. De app maakt gebruik van je huidige locatie, dus dat betekent dat je altijd op de hoogte bent van het weer als je op reis of onderweg bent voor je werk. De app geeft veel uitgebreide informatie, zoals de UV index, de windrichting en snelheid, en de luchtvochtigheid. Daarnaast wordt de app wordt geproduceerd door een Amerikaans televisiekanaal, wat betekent dat je ook veel leuke artikelen te zien krijgt en alle andere handige informatie over het weer. Al met al een hele uitgebreide app met veel handige functies.

Weer apps iphone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. AccuWeather – iOS & Android

De meeste weer-apps hebben vergelijkbare functies. Toch biedt AccuWeather nog wat extra: een functie waarbij de weervoorspelling in je agenda wordt aangepast. Zo zie je precies of dat dagje strand wel goed gepland is, of dat je het misschien beter kunt verschuiven naar een dagje erna. Daarnaast geeft de app ook verschillende notificaties als er extreem verwacht wordt. Zo ben jij altijd voorbereid op heftige windstoten, zware regenval of spectaculaire sneeuwstormen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Yahoo Weather – iOS & Android

Het beste aspect van Yahoo Weather is dat het er prachtig uitziet. Het design van de app heeft verschillende prijzen gewonnen, en heeft door zijn minimalistische uitstraling een strakke en prettige uitstraling. Daarnaast biedt het ook veel betrouwbare informatie over het weer in de regio. Het heeft verschillende gedetailleerde kaarten geïntrigeerd in de app, waardoor je precies kunt zien waar het gaat regenen of sneeuwen.

weer apps iphone

4. Weather Pro iOS & Android

De app van Weather Pro wordt gemaakt door het bekende bedrijf MeteoConsult. Het grote voordeel is dat MeteoConsult een zeer gevestigd en betrouwbare weerservice in Nederland is, waardoor ook de informatie van de app zeer uitgebreid is. In de app kunnen wij door middel van verschillende grafieken zien wat de temperaturen zijn, wanneer het gaat regenen, en wat de luchtvochtigheid is. Zo biedt de app verschillende functies aan, die erg handig zijn om te raadplegen wanneer je een dagje weg gaat. Het enige nadeel van de app is dat je moet betalen als je functies ingeschakeld wilt krijgen. Maar de gratis versie, is wat ons betreft, ook zeer geslaagde app!

weer apps iphone

 

 

 

 

 

 

 

 


5.  Buienradar 
iOS & Android

En dan, last but not least, de welbekende app van de service Buienradar. Bij het schrijven van een blog over de beste weer apps van 2017, zou het natuurlijk onmogelijk zijn om deze app niet te noemen. De 2-uurs, 4-uurs en 24-uurs weersverwachting van Buienradar is een hele betrouwbare manier om te zien of er neerslag is. Daarbij is Buienrader natuurlijk wel voornamelijk gericht op neerslag (regen, sneeuw, onweer etc) maar biedt het qua temperatuur niet altijd uitgebreide informatie. Maar, om jezelf te besparen op een flinke plensbak, is het toch een goede tip.

weer apps iphoneweer apps iphone

iPhone waterschade?

Nu kan het ook zomaar zijn dat je hele iPhone in die plensbui is verzopen terwijl je aan het fietsen was. Wat doe je dan? Zomaar even snel het weer checken kan dan niet meer. Gelukkig kan Terello heel snel bij je zijn. Wij komen namelijk naar je toe om een iPhone reparatie uit te voeren. Wij doen dit binnen 24 uur en fixen dan je iPhone binnen een half uur! Supersnel, toch? Maak snel een afspraak!

COMMENTS

Plaats een reactie