9,4

Gecertificeerd monteur komt naar jou toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar jou toe. Zo ben jij heel snel weer online, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

12 maanden garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie.

Marktconforme prijzen

Je betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPad 4 reparatie
iPad 4 reparatie

Ondervind je problemen met je iPad 4, of is je zelfs je scherm gebarsten en heb je nu een iPad 4 scherm reparatie nodig?

Wij van Terello kunnen een iPad 4 reparatie, of iPad 4 scherm reparatie, uitvoeren bij jou op locatie! Dat betekent dat als jij ons nu belt, wij vandaag nog bij jou kunnen zijn om jouw iPad te repareren binnen 30 minuten. En naast onze razendsnelle service bieden wij je ook nog eens 12 maanden garantie op elke iPad 4 reparatie!

Klik op ‘Repareer mijn iPad 4’ voor een volledig overzicht van al onze reparaties.

 

 

Repareer mijn iPad 4

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor u kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar u van kunt profiteren. U hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe.
  • Jij zit max. 30 minuten zonder iPad.
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht ziet u gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor uw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
Repareer mijn iPad 4

Terello fixt jouw iPad 4 waar en
wanneer jij wilt en binnen een half uur

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 Jij weer blij!

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad 4 reparatie
iPad 4 reparatie, waar jij maar wilt!

Jouw trouwe iPad 4 heeft zich altijd kranig verweerd tegen alle potentiele gevaren die in de afgelopen jaren op ‘m af kwamen. Of het nou een val van de bank was, of een klein nichtje die erop begon te tekenen met een mooie zwarte viltstift. Elke keer was het even spannend of de iPad het zou overleven, maar uiteindelijk bleek ‘ie toch veel robuuster te zijn dan je had gedacht. Daarom ben je nog steeds heel tevreden met hoe die werkt en zou je ‘m niet zo snel willen ruilen tegen een andere iPad. Waar is dat immers voor nodig als deze iPad het nog steeds heel goed doet?

Toch heb je er de laatste tijd wel wat meer problemen mee. Misschien gaat de batterij niet meer zo lang mee als vroeger en moet je nu je iPad 4 batterij vervangen. Of misschien is toch eindelijk dat ongelukje gebeurd waardoor er nu je iPad 4 scherm gebarsten is. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Toch wil je wel graag dat er zo snel mogelijk een iPad 4 scherm reparatie uitgevoerd kan worden. Maar waar moet je nu naartoe voor een iPad 4 reparatie?

Wij van Terello kunnen een iPad 4 reparatie uitvoeren, wanneer jij wilt – waar jij maar wilt. Dus als je iPad scherm gebarsten is op je werk, dan komen wij vandaag nog naar je kantoor toe om daar ter plekke een iPad 4 scherm reparatie uit te voeren. En dat doen wij ook nog binnen 30 minuten! Dus terwijl jij lekker gaat vergaderen hebben wij alweer jouw gebarsten scherm helemaal gerepareerd. En op deze iPad 4 scherm reparatie, en op elke iPad 4 reparatie, krijg je ook 12 maanden garantie, dus dat betekent dat jij nooit meer zonder je iPad hoeft te zitten. Wij komen razendsnel naar je toe

Repareer mijn iPad 4!