9,4
iPad Air reparatie
iPad Air reparatie

Is je iPad Air accu versleten? Of is dat prachtige iPad Air glas helemaal gebarsten? Nu wil jij natuurlijk dat je iPad Air zo snel mogelijk weer helemaal de oude is. Dat komt goed uit! Dat willen wij ook.

Als jij een afspraak bij ons maakt, zorgen wij ervoor dat wij binnen 24 uur bij jou zijn om een iPad Air reparatie uit te voeren. Wij kunnen elke reparatie, van iPad Air scherm reparatie tot het vervangen van een accu, binnen een half uur uitvoeren! Goed concept, toch?

En dan krijg je van ons ook 12 maanden garantie op elke iPad Air reparatie. Makkelijk, snel en betrouwbaar!

Repareer mijn iPad Air

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe!
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad.
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparatie overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
  • Digitizer vervangen € 189,00
  • LCD en Digitizer vervangen € 254,00
  • LCD vervangen
  • Batterij vervangen
    Uw Ipad is snel leeg of laadt slecht op.
Repareer mijn iPad Air

Terello fixt jouw iPad Air waar en
wanneer jij wilt en binnen een half uur

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad Air reparatie
iPad Air scherm reparatie

Jouw iPad Air valt bijna niet meer uit je leven weg te denken. ’s Avonds na het werk kruip je lekker op de bank met dat vertrouwde apparaatje en scrol je door je Facebook en Instagram tijdlijn, zodat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste viral video’s, de leukste kattenplaatjes en alle recente babyfoto’s. Al je boeken, tijdschriften en foto’s staan allemaal netjes opgeslagen en kun je binnen enkele seconden tevoorschijn halen. Geen reden meer dus om die loodzware laptop er bij te pakken: jouw iPad Air bezit alle functies die jij nodig hebt.

 Toch kan je iPad Air soms niet helemaal functioneren zoals jij dat wilt. Misschien is de duur van je batterij in de tussen tijd veel korter geworden. Misschien heb je ook al wel gezocht op ‘iPad Air scherm reparatie’ omdat het scherm van je iPad Air helemaal gebarsten. Daar zit je natuurlijk niet echt op te wachten, want het is heel vervelend om zonder je iPad te zitten. Het liefst zou je zo snel mogelijk een iPad Air reparatie willen inboeken, maar de zoektocht naar een winkel die een snelle en betrouwbare iPad Air reparatie kan uitvoeren is toch best een tijdsinvestering. Waar kun je zo snel mogelijk je iPad Air laten repareren?

Bij Terello kun je er zeker van zijn dat je iPad Air reparatie binnen 24 uur uitgevoerd is. Wij komen naar je toe, waar je ook maar bent. En terwijl jij lekker op de bank blijft zitten met je kopje koffie, gaan wij voor jou aan de slag. Of het nou om een iPad Air scherm reparatie gaat, of om een oplaadpunt reparatie, wij kunnen ‘m repareren voordat jij je tweede kopje koffie op hebt.

En wij zijn niet alleen heel snel, maar ook betrouwbaar. Wij geven je namelijk 12 maanden garantie. Geen reden meer dus om een Apple Store op te zoeken, want wij komen naar jou toe! Maak snel een afspraak door op ‘Repareer mijn iPad Air’ te klikken!

Repareer mijn iPad Air!