9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Huizen
iPhone reparatie Huizen

Is het schermpje van je iPhone gebarsten en ben je nu op zoek naar een iPhone reparatie in Huizen?

Terello heeft een unieke service: reparatie op locatie. Wij komen binnen 24 uur  naar je toe, bij je thuis of op je werk, en repareren daar je iPhone binnen een half uur.  Dus voortaan hoef jij niet meer te klungelen met een leentoestel, of met allerlei garantie-voorwaarden, want bij ons is je iPhone snel gerepareerd en krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op elke reparatie! Klik op ‘Repareer mijn iPhone’ voor een volledig prijzenoverzicht.

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Huizen om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Huizen,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Huizen
iPhone reparatie, op elke plek in Huizen!

Herinner je nog dat moment dat je je iPhone voor het eerst uit dat doosje haalde? Geen rare strepen, krassen of barsten. Een schermpje dat aanvoelde alsof het gisteren nog uit de machine kwam rollen. En als je ‘m voor het eerst aandoet, ga je al op zoek naar nieuwe apps net alsof je voor het eerst een iPhone in handen hebt gekregen. Maar het mooiste is misschien nog wel de prachtige foto’s die je kunt maken met de vernieuwde camera, die er ook echt heel mooi uitzien op dat nieuwe scherm. Omdat je natuurlijk weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit, probeer je de iPhone nog elke keer heel voorzichtig op te bergen. Het liefst zou je ‘m misschien nog thuis laten zodat je zeker weet dat er niets mee gebeurt, maar dan loop je natuurlijk heel veel mooie situaties mis waarop je die iPhone camera kunt gebruiken.

 Het besef komt later

 Maar waar je op het begin nog zo voorzichtig was, is dat na een paar maanden toch wel weg. De nieuwigheid is er vanaf, en nu gebruik je ‘m eigenlijk zonder er bij na te denken dat een iPhone ook kapot kan. Dat besef komt eigenlijk pas, als je je gebarsten iPhone schermpje op de grond ziet liggen. Alles kan op een gegeven moment kapot, helaas. Nu is het belangrijk om te na te denken over waar in Huizen je zo snel mogelijk een iPhone reparatie kunt inboeken, aangezien je nog allemaal belangrijke afspraken hebt staan, en je echt geen zin hebt om met een leentoestel te gaan werken. Maar waar ga je naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Huizen?

Bij jou thuis of op je werk!

Met Terello kun je gewoon door gaan met werken want wij kunnen een iPhone reparatie uitvoeren op je werk, of bij je thuis, in Huizen! Geen gezeur meer met leentoestellen, of tijdens een bak slappe koffie wachten op een middelmatige iPhone reparatie. Onze professionele monteurs komen binnen één dag met hun mobiele werkplaats naar Huizen om daar bij jou een iPhone reparatie uit te voeren binnen een half uur! En het mooie van onze service is: bij elke reparatie krijg je ook nog eens 12 maanden garantie. Je hoeft daardoor nooit meer bang te zijn voor gekke strepen of rare complicaties achteraf. Als je dus nu een afspraak maakt, kunnen wij vandaag nog bij je zijn! Tot zo!

Onze top 3 van iPhone reparaties in Huizen:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

 

Repareer mijn iPhone