9,4

Gecertificeerd monteur komt naar jou toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar jou toe. Zo ben jij heel snel weer online, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

12 maanden garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie.

Marktconforme prijzen

Je betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Lelystad
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Lelystad om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Lelystad,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Lelystad
iPhone reparatie, op elke plek in Lelystad!

Wat vind jij van de kwaliteit van de iPhone camera? Als je de huidige generatie iPhone camera’s bekijkt, zie je wel dat de kwaliteit van de foto’s sterk verbeterd is in vergelijking met twee jaar geleden. De kleuren van de foto’s zijn veel helderder geworden, en tegelijkertijd zijn veel functies geüpdatet. Met deze camera kun je aardig mooie beelden schieten, dus! Toch is het nooit weg om zo nu en dan wat tips te krijgen over hoe je beter kunt fotograferen, of beter kunt filmen, met je iPhone camera!

Maar wat nou, als je camera opeens kapot gaat? Misschien wil de camera niet meer scherp stellen. Of misschien laat je je iPhone wel vallen, waardoor het glas van de lens kapot gaat. Waar moet je dan naartoe voor een iPhone reparatie? Zijn er goede en betrouwbare iPhone reparatie winkels in Lelystad te vinden? Moet je nu gaan uitzoeken wat de dichtstbijzijnde plek is?

Eigenlijk hoef je helemaal niet op zoek! Want Terello heeft namelijk een concept ontwikkeld, waarbij zij een iPhone reparatie bij jou thuis in Lelystad kunnen uitvoeren. Binnen één dag zijn onze reparateurs bij jou en fixen dan jouw iPhone binnen 30 minuten. Zo kun jij gewoon lekker door met koffie drinken, en heb jij, voordat je het weet, weer een volledig gerepareerde iPhone in je handen! Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

 

 

Repareer mijn iPhone