9,4

Gecertificeerd monteur komt naar jou toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar jou toe. Zo ben jij heel snel weer online, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

12 maanden garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie.

Marktconforme prijzen

Je betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie
Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie

Is de batterij van je Samsung Galaxy Note 4 Edge helemaal versleten? Of is de audiopoort kapot? Ben je daarom op zoek naar een betrouwbare service voor een Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie?

Onze Terello reparateurs kunnen binnen één dag bij jou zijn, om een Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie binnen 30 minuten uit te voeren! Daarop krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op elke reparatie! Makkelijk, betrouwbaar en snel!

Repareer mijn Samsung Galaxy Note 4 Edge

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk je Samsung Galaxy Note 4 Edge voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe.
  • Jij zit max. 30 minuten zonder telefoon.
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten zijn voor de Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
  • Schermreparatie € 299,- incl. BTW
    Het scherm van uw telefoon is gebarsten en/of vertoont strepen over het beeldscherm.
  • Batterij Vervangen € 74,- incl. BTW
    Uw telefoon is snel leeg of laadt slecht op.
Repareer mijn Samsung Galaxy Note 4 Edge

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Terello fixt jouw Samsung Galaxy Note 4 Edge waar en
wanneer jij wilt en binnen een half uur!

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij
Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie
Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie, bij jou op locatie!

Toen je voor de eerste keer je Samsung Galaxy Note 4 Edge in je handen zat was je natuurlijk onder de indruk van de snelheid, van het prachtige heldere scherm en van alle handige mogelijkheden die de Samsung Galaxy Note 4 Edge biedt. Toch kan het ook gebeuren dat je smartphone wat langzamer gaat presteren, dat je scherm op een gegeven op de grond kapot valt, of dat je audiopoort het op een gegeven moment begeeft.

Dan moet je op zoek naar een plek waar je een betrouwbare Samsung Galaxy Note 4 Edge kunt laten uitvoeren. Want het kan namelijk lastig zijn om een goede plek te vinden waarvan je weet dat je er een kwalitatieve en betrouwbare reparatie wordt uitgevoerd. Je wilt natuurlijk niet dat er na een Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie er opeens allemaal strepen op je scherm tevoorschijn komen!

Gelukkig weet je dat je met Terello goed zit! Terello geeft jou namelijk 12 maanden garantie op elke reparatie. Daarnaast is onze service heel comfortabel, want wij komen naar jou toe voor een Samsung Galaxy Note 4 Edge reparatie! Wij repareren jouw smartphone binnen een half uur, en staan binnen één dag voor jouw deur! Goede deal, toch? Maak daarom snel een afspraak!

 

Repareer mijn Samsung Galaxy Note 5