9,4
Samsung Galaxy S4 reparatie
Samsung Galaxy S4 reparatie

Vertoont jouw Samsung Galaxy S4 mankementen en ben je nu op zoek naar een professionele en betrouwbare Samsung Galaxy S4 reparatie service?

Wij van Terello komen naar jou toe, om ter plekke een Samsung Galaxy S4 reparatie uit te voeren. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 24 uur bij je zijn, om dan jouw Samsung Galaxy S4 reparatie uit te voeren binnen een half uur. Onze professionele Terello Techs gebruiken alleen de beste materialen, dus daarom kunnen wij op elke Samsung Galaxy S4 reparatie ook een levenslange garantie bieden. Goede deal toch? Maak snel een afspraak door op ‘Repareer mijn Samsung Galaxy S4’ te klikken.

 

Repareer mijn Samsung Galaxy S4

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

 • Wij komen naar jou toe.
 • Jij zit max. 30 min zonder Samsung.
 • Wij geven je levenslange garantie.
 • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
 • Scherm reparatie € 169,95,- incl. BTW
  Het scherm van uw telefoon is gebarsten en/of vertoont strepen over het beeldscherm.
 • Achterkant vervangen € 49,95,- incl. BTW
  Uw achterkant is gebroken of heeft val schade.
 • Oplaadpunt reparatie € 69,95,- incl. BTW
  Uw telefoon laadt slecht/niet op of maakt geen verbinding met uw computer.
 • Audio poort reparatie € 49,95,- incl. BTW
  U kunt geen muziek meer luisteren of bellen via uw koptelefoon of oortjes.
 • Camera reparatie € 74,95,- incl. BTW
  U kunt geen foto’s of video’s meer maken.
 • Luidspreker reparatie € 74,95,- incl. BTW
  U kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.
 • Batterij vervangen € 74,95,- incl. BTW
  Uw telefoon is snel leeg of laadt slecht op.
 • Trilfunctie reparatie € 74,95,- incl. BTW
  Uw telefoon trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.
 • Sim/SD lezer € 74,95,- incl. BTW
  Uw telefoon ziet geen simkaart meer.
 • Microfoon reparatie € 74,95,- incl. BTW
  Mensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.
+ Toon meer reparaties
Repareer mijn Samsung Galaxy S4

Terello fixt jouw Samsung Galaxy S4 waar en
wanneer jij wilt, binnen 30 minuten!

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 Jij weer blij!

Klanten Terello

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Samsung Galaxy S4 reparatie
Samsung Galaxy S4 reparatie

De kans is groot dat jouw Samsung Galaxy S4 altijd goed gefunctioneerd heeft. De batterij houdt het nog een hele tijd vol, de foto’s zien er nog prachtig uit en de apps openen nog snel. Misschien ben jij er wel heel zuinig mee, en heb jij je Samsung zelfs voorzien van een screenprotector en bijpassend hoesje. Want het zou toch erg jammer zijn als jouw trouwe helper het begeeft en je dan opeens zonder je Samsung Galaxy S4 moet stellen. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en kan het zomaar gebeuren dat je Samsung op een of andere manier kapot gaat. Wat doe je dan?

 Misschien heb je al wel uitgebreid gezocht op ‘Samsung Galaxy S4 reparatie’ en ben je nu de hele tijd winkels aan het vergelijken. Welke service is het goedkoopst? En welke is het meest betrouwbaar? Welke winkel geeft de meeste garantie? En wat natuurlijk heel belangrijk is: welke winkel is het meest dichtbij? Het liefst wil je dat de Samsung Galaxy S4 reparatie zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden, maar je bent ook op zoek naar een betrouwbare Samsung Galaxy S4 reparatie winkel.

Vanwege deze herkenbare situatie hebben wij bij Terello een heel nieuw concept opgezet. In plaats van een winkeltje te starten, zijn wij begonnen met het ontwikkelen van mobiele werkplaatsen waardoor wij naar de klant toe kunnen komen. Dus of jij op dit moment thuis bent, of op het werk: wij kunnen een Samsung Galaxy S4 reparatie uitvoeren op elke plek! Wij zijn binnen 24 uur bij je, en zorgen ervoor dat wij de Samsung Galaxy S4 reparatie binnen een half uur gefixt is. Goede deal toch? Maak snel een afspraak door op ‘repareer mijn Samsung Galaxy S4’ te klikken.

Repareer mijn Samsung Galaxy S4