9,4
Samsung Galaxy S5 reparatie
Samsung Galaxy S5 reparatie

Functioneert jouw Samsung niet meer zoals vroeger? Moet de achterkant van je Samsung Galaxy S5 vervangen worden, of heb je een Samsung Galaxy S5 scherm reparatie nodig?

Wij van Terello fixen dit razendsnel! Wij komen dezelfde dag nog naar jou toe, en repareren jouw Samsung Galaxy S5 in 30 minuten. En dan krijg je er ook nog 12 maanden garantie op. Goede deal, hé? Kun jij ondertussen lekker door met waar je mee bezig was.

 

Repareer mijn Samsung Galaxy S5

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

 • Wij komen naar jou toe.
 • Jij zit max. 30 min zonder Samsung.
 • Wij geven je 12 maanden garantie.
 • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
 • Scherm € 179,- incl. BTW
  Het scherm van uw telefoon is gebarsten en/of vertoont strepen over het beeldscherm.
 • Backcover € 79,- incl. BTW
  Uw achterkant is gebroken of heeft val schade.
 • Batterij € 99,- incl. BTW
  Uw telefoon is snel leeg of laadt slecht op.
Repareer mijn Samsung Galaxy S5

Terello fixt jouw Samsung Galaxy S5 waar en
wanneer jij wilt, binnen een half uur!

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Samsung Galaxy S5 reparatie
Samsung Galaxy S5 reparatie

Als jouw hele dag vol gepland staat met afspraken en vergaderingen kan het zijn dat je soms wat dingen vergeet. Al die verschillende zaken die je moet plannen, al die verschillende mensen die je nog moet berichten: het kan soms wat chaotisch verlopen. Dan is het fijn om een smartphone zoals de Samsung Galaxy S5 te hebben die jou helpt om het overzicht te bewaren te midden van een drukke werkdag. Je agenda, je afspraken, je contacten, je apps staan erop, waardoor je altijd met iedereen in contact kan blijven. Het is een apparaat waar je eigenlijk niet meer zonder kunt.

 Omdat je zo afhankelijk bent van je Samsung Galaxy S5 is het heel vervelend als ‘ie niet zo goed functioneert. Misschien heb je ‘m per ongeluk wel laten vallen waardoor het hele scherm nu gebarsten is. Of is de hele achterkant kapot. Wat er ook aan de hand is: je wilt in ieder geval dat je Samsung zo snel mogelijk weer gemaakt is. Misschien heb je al wel uitgebreid gezocht op ‘Samsung Galaxy S5 scherm reparatie’, maar kun je nog niet veel wijzer worden van al die verschillende mogelijkheden. Wat is nou de beste optie voor een Samsung Galaxy S5 reparatie?

Omdat wij van Terello snappen dat jij zo snel mogelijk een Samsung Galaxy S5 scherm reparatie nodig hebt, hebben wij een heel nieuw concept bedacht. Met onze ‘reparatie op locatie’ service komen wij razendsnel naar jou toe om op jouw locatie een Samsung Galaxy S5 reparatie uit te voeren. En razendsnel is écht razendsnel: binnen 24 uur zijn wij bij je, en voeren een Samsung Galaxy S5 scherm reparatie uit binnen een half uur. En op elke reparatie krijg je altijd 24 maanden garantie. Vlot, eenvoudig en makkelijk: maak dus snel die afspraak!

Repareer mijn Samsung Galaxy S5