9,4

Gecertificeerd monteur komt naar jou toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar jou toe. Zo ben jij heel snel weer online, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

12 maanden garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie.

Marktconforme prijzen

Je betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie
Samsung Galaxy S6 edge reparatie

Is je Samsung Galaxy S6 Edge kapot en ben je nu op zoek naar een snelle en goedkope oplossing?

Terello kan jouw Samsung Galaxy S6 Edge repareren waar jij maar wilt. Wij kunnen vandaag nog bij jou zijn en een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie uitvoeren binnen 30 minuten! Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Klik op ‘Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge’ voor een compleet prijzenoverzicht.

Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou.
  • Jij zit max. 30 min zonder Samsung.
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent vandaag weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge

Terello fixt jouw Samsung Galaxy S6 Edge waar en
wanneer jij wilt, binnen 30 minuten!

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie
Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

Je bent de foto’s aan het terugkijken die je gisteren met Samsung Galaxy S6 Edge hebt gemaakt en elke keer opnieuw geniet je weer van de prachtige kwaliteit. De lucht is echt helderblauw en samen met het donkergroen van de bomen vormt het een adembenemend contrast. Wat fijn dat je nu niet zo’n grote, logge camera hoeft mee te slepen, maar dat zo’n klein apparaatje ook van die mooie foto’s kan maken! Je hele vakantie kan eigenlijk niet meer stuk, tot dat je mooie Samsung Galaxy S6 Edge op de grond valt en het hele scherm onder de barsten zit. Wat nu? Je bent nog maar op de helft van je vakantie en je wilt eigenlijk nog veel meer mooie foto’s maken!

Het eerste wat je doet is natuurlijk op zoek naar het dichtstbijzijnde winkeltje voor een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie, maar dat blijkt nog vrij lastig te zijn. Je bent nog niet bekend in de buurt en je moet nu op zoek naar een route. Ook vind je het vervelend dat je hieraan je kostbare vakantietijd moet opofferen. Bij veel winkels moet je voor een reparatie van Samsung Galaxy S6 Edge wachten terwijl die gerepareerd wordt, of duurt het zelfs zo lang dat je een leentoestel mee krijgt die je zo lang mag gebruiken.

Wij van Terello snappen heel goed dat je hier niet op zit te wachten. Daarom hebben wij een nieuw concept bedacht: wij komen naar jou toe voor de reparatie. Dat betekent dus eigenlijk overal. In je vakantiehuisje, stacaravan, woonboot of boomhut: voor ons is geen plek te gek. Wij kunnen een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie uitvoeren binnen een half uurtje en vaak kunnen wij binnen 24 uur bij jou zijn! En daarbij krijg je ook nog eens op elke Samsung Galaxy S6 reparatie 12 maanden garantie! Voortaan zit jij dus nooit meer zonder camera! Klik op ‘Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge’ voor een compleet prijzenoverzicht voor jouw specifieke Samsung Galaxy S6 Edge reparatie.

Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge