9,4

Gecertificeerd monteur komt naar jou toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar jou toe. Zo ben jij heel snel weer online, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

12 maanden garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie.

Marktconforme prijzen

Je betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Reparaties overzicht

In dit overzicht ziet u gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor uw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge
Samsung Galaxy S6 Edge reparatie
Samsung Galaxy S6 edge reparatie

Is u Samsung Galaxy S6 Edge kapot en bent u nu op zoek naar een snelle en goedkope oplossing?

Terello kan uw Samsung Galaxy S6 Edge repareren waar u maar wilt. Wij kunnen vandaag nog bij u zijn en een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie uitvoeren binnen 30 minuten! Hier krijgt u dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Klik op ‘Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge’ voor een compleet prijzenoverzicht.

Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor u kan zijn biedt Terello een unieke service waar u van kunt profiteren. U hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar u.
  • U zit max. 30 min zonder Samsung.
  • Wij geven u 12 maanden garantie.
  • U bent vandaag weer online!

Terello fixt binnen 30 minuten u Samsung Galaxy S6 Edge waar en wanneer u wilt.

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 U weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie
Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

U bent de foto’s aan het terugkijken die u gisteren met Samsung Galaxy S6 Edge hebt gemaakt en elke keer opnieuw geniet u weer van de prachtige kwaliteit, tot dat u mooie Samsung Galaxy S6 Edge op de grond valt. Wat nu? 

Het eerste wat u doet is natuurlijk op zoek naar het dichtstbijzijnde winkeltje voor een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie, maar dat blijkt nog vrij lastig te zijn. Bij veel winkels moet u voor een reparatie van Samsung Galaxy S6 Edge wachten terwijl die gerepareerd wordt. Wij van Terello snappen heel goed dat u hier niet op zit te wachten. Daarom hebben wij een nieuw concept bedacht. Wij komen naar u toe voor de reparatie.

Wij kunnen binnen 30 minuten een Samsung Galaxy S6 Edge reparatie uitvoeren. Daarbij krijgt u ook nog eens op elke Samsung Galaxy S6 reparatie 12 maanden garantie! Klik op ‘Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge’ voor een compleet prijzenoverzicht voor uw specifieke Samsung Galaxy S6 Edge reparatie.

Repareer mijn Samsung Galaxy S6 Edge