Terello Tips Galaxy S6 edge

18.03.2016 Geplaatst in Samsung door Jan-Peter - Terello

We geven je graag een aantal tips om optimaler gebruik te maken van je accu, zodat je zolang mogelijk online bent met de Samsung Galaxy S6 Edge.
Kies een donker kleur thema

Een donker thema voor het beeldscherm van de Galaxy S6 Edge zorgt voor minder verbruik van de accu. Kenmerk van deze schermen is dat ze minder energie verbruiken wanneer er donkere kleuren worden weergegeven. Een snelle manier hiervoor is het selecteren van een donkerkleurig thema.

Zet niet gebruikte functies uit

Een hele eenvoudige manier om je accu te sparen is door het uitschakelen van niet gebruikte functies, denk dan bijvoorbeeld aan smart lock, wifi en bluetooth verbinden etc. Hierbij is het automatisch scannen naar wifi netwerken ook een functie die vaak aan staat.

NFC

Standaard is op de Samsung Galaxy S6 de NFC functie ingeschakeld. Deze functie wordt door niet veel smartphone gebruikers ingezet zet hem daarom voorlopig uit. Dit kan via instellen en ga dan naar NFC en betaling.

Spaarstanden

Om je tenslotte te helpen heeft samsung 2 spaarstanden op deze telefoon opgenomen. De eerste is voor het dagelijks gebruik de tweede in case of emergency. Via Instellingen ga je naar Batterij. De normale slaapstand van de S6 kies je indien je er geen moeite mee hebt om wat power te verliezen. De extra energiebesparende spaarstand is voor gevallen waarbij je tussendoor geen mogelijkheid hebt de telefoon op te laden, maar je deze wel echt nodig hebt dezelfde dag.

Veel succes met bovenstaande tips! We hopen dat je telefoon nu nog langer online blijft.

COMMENTS

Plaats een reactie