Wekker apps – dit zijn de 5 beste apps van 2020!

02.01.2020 Geplaatst in iPhone, iPhone Apps door Terello

Welke wekker app kan jou helpen bij het wakker worden? Want laten we eerlijk zijn, vaak is het toch heel verleidelijk om te blijven liggen. ”Nog 10 minuutjes” Denk je terwijl je je nog even omdraait. Maar 5 keer snoozen helpt niet echt als je op tijd op je werk wilt verschijnen. Daarom kan het handig zijn om een wekker app te installeren op jouw iPhone die je goed uit jouw slaap kan schudden. Gelukkig zijn er tegenwoordig wekkers die dit met creatieve manieren goed voor elkaar kunnen krijgen! 

(Heb je daarnaast ook moeite om in slaap te komen? Lees dan onze blog over de beste slaap apps!)

1. Voor de mensen die ochtenden haten: Wake Alarm Clock

We kunnen allemaal het gevoel. Het moment dat je moe wakker wordt en je telefoon eens even door de kamer wilt gooien als je wakker wordt. Nu is dit jammer genoeg (of misschien ook wel gelukkig genoeg) niet het geval met deze app, daarbij mag je echter wel eens even flink op je telefoon slaan om de wekker te laten stoppen. De app biedt verschillende manieren om de wekker uit te zetten: Op de telefoon slaan om de wekker te stoppen, omdraaien om te laten snoozen of  schudden totdat het alarm stopt. Dit betekent dat je dus eens even lekker kunt gaan uitleven!

wekker app

2. Voor de mensen die moeilijk wakker worden: Walk Me Up

Ben jij iemand die eeuwig kan snoozen? Op een gegeven moment moet je wel dat comfortabele bed verlaten. Maar om dat te doen heb je veel wilskracht nodig. Gelukkig is er een app die jou hier heel goed bij kan helpen. Met de app Walk Me Up Alarm Clock Free gaat dat irritante gerinkel pas stoppen als jij een paar stappen hebt gelopen. Hierbij kies je zelf hoeveel stappen je moet nemen, maar daarbij kun je het zo instellen dat je al flink op weg bent naar de badkamer. Je bent dan immers al uit bed, dus dan gaat de rest ook vanzelf.. Hopelijk.

3. Voor de mensen die rustig wakker willen worden: Rise Alarm Clock

Misschien ben jij juist wel heel goed in wakker worden, maar vind jij de geluiden van wekker altijd heel irritant! Het is natuurlijk veel fijner om met rustige natuurgeluiden wakker te worden! De app Rise Alarm Clock is hier specifiek voor gemaakt. Naast dat het een prachtig vormgegeven app is, biedt de ook app jou de keuze om veel verschillende soorten natuurgeluiden en andere rustige melodieën  als wekker in te stellen. Daarnaast kun je ook je iTunes nummers kiezen als wekker.

 

4. Voor die mensen die houden van een uitdaging in de ochtend: Alarmy

Niet iedereen zit te springen om een rekensom op te lossen als je ’s ochtends net wakker bent geworden. Toch is dat precies wat de app Alarmy jou laat doen om wakker te laten worden. Maar dat is niet enige fijne manier die de makers van Alarmy hebben bedacht. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om foto te maken van een vooraf bedachte plek om het alarm te stoppen. Zo wordt je gedwongen om je hersenen even productief in te zetten, waardoor je ook makkelijker wakker wordt. Niet elke ochtend even leuk, maar wel zeer effectief om op tijd op je werk te verschijnen.

Wekker app

5. Voor de mensen die op het juiste moment wakker willen worden: Sleep Cycle

Als laatste app, een goede aanrader: Sleep Cycle. Sleep Cycle analyseert je slaappatronen en maakt op basis daarvan een goede inschatting wanneer de beste tijd is om jou te wekken.  Jij geeft een indicatie aan Sleep Cycle wanneer jij wakker moet zijn en Sleep Cycle maakt jou dan voor dit tijdstip wakker op het moment dat jij in een lichte slaap zit. Weest niet ongerust, Sleep Cycle zal je nooit ver van te voren of ver na je tijdstip wakker maken. Maar door dit te doen zul je wel merken dat je veel meer uitgerust zult zijn ’s ochtends!

slaap apps

COMMENTS