9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Smartphone reparatie Assen
Smartphone reparatie Assen

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Assen?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Assen zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn Smartphone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Assen om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder Smartphone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw Smartphone op elke plek in Assen,
binnen 30 minuten!

progress-1 Smartphone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Smartphone reparatie Assen
Smartphone reparatie, op elke plek in Assen!

Is jouw smartphone kapot? Misschien heb je een vervelende barst of kras op je scherm, of werkt je telefoon helemaal niet meer. Of is je accu na een aantal jaren eigenlijk wel aan vervanging toe en laadt je telefoon niet meer goed op? Werken je volumeknoppen of hoofdtelefoonaansluiting niet meer? Wat het probleem ook is, waarschijnlijk heb je jouw smartphone hard nodig voor je werk, studie of gewoon thuis om lekker te internetten, series te kijken en gewoon met de wereld om je heen in contact te blijven. Als je smartphone om wat voor reden dan ook niet goed meer werkt, dan is het tijd om hem te laten repareren.

Maar ja, als je zoekt op smartphone reparatie Assen, dan vind je eigenlijk alleen maar reparateurs met winkels waar je persoonlijk met je telefoon naartoe moet komen. Niet zo handig, want dat betekent dat je veel tijd kwijt bent om erheen te gaan, moet wachten op andere klanten en de reparatie zelf, waarna je weer tijd kwijt bent om naar huis te gaan. Zonde van je tijd, vind je ook niet? Eigenlijk wil je gewoon door met je werk of leukere dingen doen.

 

Dat is waar wij je helpen. Terello zorgt voor jouw smartphone reparatie in Assen en repareert jouw telefoon gewoon voor de deur. Thuis, op je werk of waar dan ook. Als wij er met onze mobiele werkplaats kunnen komen, dan staan we binnen no-time voor je deur. Wij vinden namelijk dat een smartphone reparatie in Assen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.

 

Onze reparateurs voeren in hun mobiele werkplaats elke smartphone reparatie in Assen uit. Binnen maximaal 30 minuten is jouw smartphone weer helemaal gefixt. En daar komt bij: in vergelijking met andere winkels in Assen werken we vaak nog goedkoper ook! Wil je jouw telefoon in Assen of omgeving direct laten repareren? Dan kan dat binnen één dag. Soms zelfs dezelfde dag nog, als jou dat ook uitkomt. Onze mobiele monteur is namelijk continu in de omgeving van Assen aan het werk en dus altijd in de buurt.

 

Standaard krijg je 12 maanden garantie op de reparatie en onderdelen. Ideaal toch? Verder betaal je geen voorrijkosten en zijn alle onderdelen inbegrepen. Je weet dus altijd vooraf waar je aan toe bent. Kortom, Terello fixt jouw smartphone in Assen. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Repareer mijn Smartphone