Ontdek Amsterdam met deze gratis iPhone apps

20.01.2020 Geplaatst in iPhone, iPhone Apps door Terello

Ben je toe aan een avontuurlijke stedentrip in Nederland? Vind je het leuk om spontaan allemaal unieke plekken te bezoeken of plan jij liever alles van te voren? Voor elke type reiziger en voor elke verschillende stad is er wel een geschikte iPhone app! Maar aangezien deze apps soms lastig te vinden zijn heeft Terello per stad een heel overzichtelijk lijstje gemaakt van alle iPhone apps die onmisbaar zijn tijdens jouw stedentrip. In dit deel beginnen wij met de stad der Mokummers, onze hoofdstad: Amsterdam. 

Met een aardig aantal toeristen op straat biedt Amsterdam aardig wat plekken voor vertier aan, maar heel vaak stromen de mensen toch weer langs dezelfde plekken. Daarom hebben wij, jouw favoriete iPhone reparatie service in Amsterdam, een aantal apps voor jullie uitgezocht die jou gaan helpen om juist die andere mooie plekjes te gaan ontdekken! Zo ga je een stedentrip beleven, die anders is dan alle andere! Een hele avontuurlijke reis gewenst!

#1. Field Trip

Deze app is ideaal voor de mensen die het heerlijk vinden om soms even te verdwalen. Field Trip kijkt namelijk waar je bent en geeft je dan een compleet overzicht van alle interessante dingen die bij jou in de buurt zijn. Interessante monumenten, gekke huizen met een prachtige geschiedenis, of een restaurant met een speciaal gerecht die je geprobeerd moet hebben! Zo kun je je heerlijk door de stad laten leiden en je door je persoonlijke gids laten informeren over de meest bijzondere plekken. Iedere plek heeft immers weer zijn eigen verhaal.

#2. Stay.com

 De app Stay.com is al beschikbaar voor veel steden en ook Amsterdam staat op dat lijstje. Deze app staat boordevol tips voor leuke plekken om te eten, dansen, winkelen enz. Maar in plaats van een website die alleen maar reclame weet uit te kramen, geeft deze app je tips die door lokale mensen is ingebracht. Zo krijg je bijvoorbeeld een aanbeveling door een lokale barman, sport trainer, of kok, met een overzicht van wat zij de leukste plekjes vinden. Daarnaast werkt deze app met offline kaarten, waardoor je dus geen internetverbinding meer nodig hebt! Super handig, want je gebruikt geen data, waardoor je iPhone minder snel leeg is en je raakt nooit meer de weg kwijt. Ideaal.

#3. Anne’s Amsterdam

 De Tweede Wereldoorlog heeft natuurlijk een grote stempel achtergelaten op Amsterdam. Veel gebouwen, monumenten en bepaalde herdenkingsplekken getuigen hiervan. Ben je nieuwsgierig hoe Amsterdam er uitzag tijdens de Tweede Wereldoorlog en zou je wel meer willen weten over hoe de Amsterdammers die tijd beleefden? In ‘Anne’s Amsterdam’ kun je de verhalen ontdekken door middel van een interactieve tour door Amsterdam. Een goede manier om plekken te ontdekken die een belangrijk plaats innemen in de Amsterdamse geschiedenis.

#4. Street Museum NL

 Vooruit dan, als laatste tip, nog een app voor de liefhebbers van de prachtige historie van Amsterdam. Want met de app ‘Street Museum NL’ heb je toegang tot het prachtige archief van musea uit Noord-Holland. Zo hoef je slechts je camera te richten op een plek en de app laat je gelijk een afbeelding zien van hoe het vroeger was. Wat een techniek! Met een collectie van de beste kunstwerken en verhalen kun jij je dus zo een hele dag goed vermaken, en tegelijkertijd ook wat wijzer worden over de prachtige geschiedenis van Amsterdam. Twee vliegen in één klap!

#5. De leukste restaurants van Amsterdam

Van een dag wandelen kun je best moe en hongerig worden. Daarom is het fijn als je heel snel een leuk en gezellig restaurantje kunt vinden, met originele en smakelijke gerechten! In onze andere blog laten wij je precies zien met welke apps jij de leukste en de meest originele restaurantjes van Amsterdam kunt vinden.

iPhone in een grachtje laten vallen? Wij komen naar je toe voor een iPhone reparatie in Amsterdam!

 Nu je trouwe reisleider aan het verzuipen is, voel je je misschien wel een beetje verloren. Nu is verdwaald zijn ineens een stuk minder leuk. Maar laat de moed niet zakken! Terello kan dezelfde dag nog bij jou zijn om een iPhone reparatie uit te voeren op elke plek in Amsterdam. Terwijl jij een koffie zit te drinken kunnen wij binnen 30 minuten een iPhone reparatie uitvoeren in dat cafeetje in het centrum van Amsterdam. En in plaats van al die andere iPhone reparatie winkeltjes in Amsterdam geven wij je levenslange garantie en gebruiken wij alleen de beste materialen. Zo ben jij binnen de kortste keren weer online!

 

COMMENTS