9,4

Gecertificeerd monteur komt naar jou toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar jou toe. Zo ben jij heel snel weer online, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft.

12 maanden garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie.

Marktconforme prijzen

Je betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Samsung Galaxy S10 reparatie
Samsung Galaxy S10 reparatie

In 2019 staat ons weer veel te wachten, waaronder de nieuwe Samsung Galaxy S10. De verwachting is dat deze in het begin van het voorjaar zal worden uitgegeven. Wij van Terello hopen de Samsung gebruiker rond die tijd van dienst te zijn. Helaas moeten we nog even geduld hebben. Om onze klanten toch tegemoet te komen hebben wij hieronder enkele feiten van de Galaxy S10 op een rijtje gezet.

 

 

 

Repareer mijn Samsung Galaxy S10

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk je Samsung Galaxy S10 voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe.
  • Jij zit max. 30 minuten zonder Samsung.
  • Originele Samsung onderdelen.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten zijn voor de Samsung Galaxy S10 reparatie. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
Repareer mijn Samsung Galaxy S10

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Terello fixt jouw Samsung Galaxy S10 waar en
wanneer jij wilt en binnen een half uur

progress-1 Galaxy S9+ kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij
Samsung Galaxy S10 reparatie
Samsung Galaxy S10 reparatie, bij jou op locatie!

De Samsung Galaxy S10 is de nieuwe smartphone van Samsung waar reikhalzend naar wordt uitgekeken. Begin 2019 zal deze worden onthuld, maar tot dan zouden we nog even geduld moeten hebben. Gelukkig zijn er al enkele geruchten en te verwachte specificaties over de release van de Galaxy S10 in Nederland.

Ultrasone vingerafdrukscanner

Een vingerafdrukscanner die in het scherm verwerkt is, is een gecompliceerd stukje techniek dat tot nu toe nog niet in smartphones voorkomt. De Galaxy S10 zou hierin echter kunnen doorbreken. Samsung zou de smartphone van een ultrasone vingerafdrukscanner voorzien. Deze detecteert d.m.v. kleine trillingen of de juiste vinger op het scherm geplaatst is. Is dit het geval? Dan kan je door omhoog te swipen je Galaxy S10 ontgrendelen.

Meerdere versies: Galaxy S10, S10+ en S10 Lite

Het is mogelijk dat Samsung niet twee maar drie versies van de smartphone uitbrengt. Het zou hier dan gaan om de Galaxy S10, S10+ en S10 Lite. De Galaxy S10 zou een 6,1-inch scherm hebben, terwijl de Galaxy S10+ een scherm heeft van 6,4-inch. Overige specificaties zoals hardware, camera’s en andere onderdelen zouden op beide toestellen hetzelfde zijn. De Galaxy S10 Lite heeft mogelijk een 5,8-inch scherm met een identiek design. Deze versie heeft mogelijk een dubbele camera, een koptelefoonaansluiting en een vingerafdrukscanner in de powerknop op de zijkant.

Hoe nu verder

Dit zijn enkele geruchten die rond gaan over de Samsung Galaxy S10. Begin 2019 zal deze smartphone worden onthuld. Tot die tijd moeten we nog even geduld hebben. Het is al wel slim om onze site in de gaten te houden, mocht je na de release datum schade hebben opgelopen met je nieuwe Galaxy S10.

Repareer mijn Samsung Galaxy S10