Meest gestelde vragen lees je hieronder:
 • Wie zijn de Terello experts?

  Onze smartphone en tablet experts worden door Terello intern opgeleid tot vakbekwame reparateurs. Hierbij leren ze op de juiste manier te werken, alle voorkomende reparaties uit te voeren en op een nette en servicegerichte manier met u als klant om te gaan. Ook na de opleiding worden  ze continue bijgespijkerd op het gebied van nieuwe toestellen en technieken.

 • Hoe kan ik betalen?

  Onze reparateurs hebben een mobiel pinapparaat bij zich, zodat je de betaling met je pinpas kunt voldoen.

 • Zit er een garantie op de reparaties?

  Omdat we vertrouwen op onze vakkundige monteurs, die alleen werken met de goede, kwalitatieve onderdelen, kunnen wij bij elke reparatie een jaar lang garantie bieden.

  Mocht er na een reparatie problemen ontstaan met het gerepareerde onderdeel, wordt dit kosteloos door ons hersteld.

 • Gebruiken jullie originele fabrieksonderdelen van Apple?

  Alleen Apple zelf maakt gebruik van originele Apple onderdelen. Dit omdat zij simpelweg hun onderdelen niet verkopen aan derden. Er zijn veel bedrijven die claimen originele fabrieksonderdelen te gebruiken, maar als zij geen officieel gecertifieerd Apple bedrijf zijn, is dat dus onterecht.

  Daarentegen kopen wij wel uitsluitende de duurste kwaliteit onderdelen, die exact overeenkomen met de onderdelen die Apple gebruikt. Deze worden namelijk in dezelfde fabriek geproduceerd als de Apple onderdelen. Dit wordt daarom vaak als origineel omschreven, maar wij willen hierin graag transparant zijn. Omdat we de beste kwaliteit gebruiken kunnen wij daarom ook een jaar lang garantie geven op al onze reparaties.

 • Hoe snel kunnen jullie bij mij zijn?

  Wij proberen zo spoedig mogelijk ter plaatse te zijn, om je ongemak zo snel mogelijk op te lossen. De streeftermijn is 24 uur. Dit kan bij grote drukte wat langer zijn.

 • Repareren jullie ook laptops?

  Nee, op dit moment repareren wij nog geen laptops.

 • Hoe word ik een Terello expert?

  Stuur ons een email via info@terello.nl en vermeld daarin waarom je graag een Terello expert wil worden en voeg je cv toe als bijlage. We zullen dan contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.