9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone X reparatie
iPhone X reparatie, waar jij maar wilt!

Met haar 10-jarig jubileum heeft Apple een prachtige telefoon aangekondigd, de iPhone X. Voorzien van een gigantisch, haarscherp scherm, snelle processoren en batterij die lang meegaat, is dit wel de mooiste telefoon die Apple ooit op de markt heeft gebracht.

Maar wat doe je met al deze mooie functies, als je straks die spiksplinternieuwe telefoon uit je handen laat glippen? Misschien zitten er wel een paar flinke barsten in het scherm. Of is het glas van je camera gebroken. Waar moet je naartoe voor een professionele en betrouwbare iPhone X reparatie?

Gelukkig is het ook duidelijk dat Terello jouw iPhone X binnen no-time kan repareren! Wij staan namelijk bekend om onze unieke ‘reparatie-op-locatie’ service. Onze reparateurs komen binnen 24 uur naar de locatie waar jij bevindt, voeren daar een iPhone X reparatie uit, en zorgen er dan ook voor dat je 12 maanden garantie hebt op die iPhone X reparatie. Goede deal, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone X

Terello repareert jouw iPhone X op elke locatie
en binnen 30 minuten!

progress icon iPhone X kapot
calendar icon Terello boeken
map icon Terello fixt op locatie
done icon jij weer blij!

Reparatie overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw iPhone X. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
 • Scherm € 479,- incl. BTW
  Het scherm van uw telefoon is gebarsten en/of vertoon strepen over het beeldscherm.
 • Behuizing € 299,- incl. BTW
  De achterkant van je telefoon is gebroken of beschadigd.
 • Oplaadpunt € 129,- incl. BTW
  Je telefoon laadt slecht/niet op of maakt geen verbinding met uw computer.
 • Batterij € 129,- incl. BTW
  Uw telefoon is snel leeg of laadt slecht op.
 • Aan/uit Knop op aanvraag
  U kunt uw telefoon niet meer vergrendelen of uitschakelen met de aan/uit knop.
 • Camera Voorzijde op aanvraag
  U kunt geen foto’s of video’s meer maken.
 • Camera Achterzijde op aanvraag
  U kunt geen foto’s of video’s meer maken.
 • Luidspreker op aanvraag
  U kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.
 • Oor Luidspreker op aanvraag
  U kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.
 • Volume Knop op aanvraag
  Harder of zachter zetten van de volume werkt nauwelijks tot niet.
 • Mute Knop op aanvraag
  Harder of zachter zetten van de volume werkt nauwelijks tot niet.
 • Proximity Sensor op aanvraag
  Schermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen of u kunt geen foto’s of video’s meer maken.
 • Trilfunctie op aanvraag
  Uw telefoon trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.
 • Wifi Antenna op aanvraag
  Slechte of geen wifi ontvangst.
 • GPS Antenna op aanvraag
  Slechte of geen GPS ontvangst.
 • Microfoon op aanvraag
  Mensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.
+ Toon meer reparaties
Repareer mijn iPhone X

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk de iPhone voor jou is. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de iPhone 8 reparaties zijn vaak binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

 • Wij komen naar jou
 • Jij zit max. 30 minuten zonder toestel
 • Wij geven 12 maanden garantie
 • Jij bent vandaag weer online

Klantervaringen

Klanten beoordelen ons via ‘klantenvertellen’ en Google als Uitstekend

 

Bron Google reviews

 

iPhone X reparatie
iPhone X reparatie

Zoals bij elke lancering van een nieuwe iPhone, weet Apple-eindbaas Tim Cook bij de lancering van de iPhone X weer het publiek te verassen met allerlei nieuwe technologische snufjes die je mond open doet vallen. Allerlei high-tech termen vliegen je om de oren: augmented reality, Face ID, OLED scherm. Met de iPhone X heeft Apple inderdaad weer een telefoon op de markt gebracht, die jouw leven weer een stuk makkelijker gaat maken. Hoe precies, vraag je jezelf misschien wel af? Wij laten je de 3 belangrijkste vernieuwingen van de iPhone X zien.

Augmented Reality

Apple heeft de laatste tijd flink geïnvesteerd in het ontwikkelen van de augmented reality techniek. Met deze techniek kun er met behulp van je iPhone X  camera, allerlei digitale elementen worden toegevoegd aan de werkelijkheid. Zo kun je bijvoorbeeld met een nieuwe IKEA app, verschillende ‘digitale’ meubels toevoegen aan je woonkamer, om te kijken hoe het staat. Een functie met veel potentie, dus!

Draadloos opladen

Net als de nieuwe iPhone 8, kun je de iPhone X ook volledig draadloos opladen. Apple gaat voor deze functie zogenoemde AirPads op de markt brengen, waar je de telefoon straks slechts op hoeft te leggen om ‘m te laden. Daarnaast gaat de batterij ook veel langer mee dan de batterij van de iPhone 7, wat dus eigenlijk betekent dat je ‘m minder vaak hoeft op te laden.

Face ID + bewegingen

Aangezien de iPhone X geen home button meer heeft zoals de voorgaande iPhone’s, is de iPhone X toegerust met een speciale gezichtsscanner, die je je telefoon ontgrendelt. Daarnaast kun je door middel van speciale bewegingen (zoals swipen etc) terugkeren naar je homescherm, en kun je allerlei apps sluiten.

iPhone X reparatie?

Maar wat nou als je nieuwe iPhone X op de grond valt? Waar moet je naartoe voor een iPhone X reparatie?  Misschien valt je camera kapot, waardoor je niet meer zo makkelijk je iPhone X kunt ontgrendelen, of misschien werkt het draadloos opladen toch niet zo als je gedacht had.
Gelukkig kunnen de professionele reparateurs van Terello binnen 24 uur bij je zijn, en een iPhone X reparatie binnen no-time uitvoeren. Maak daarom snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone X