Onze trouwe klanten
PON logo
RDW logo
Logo Siemens
Scania logo
Centraal beheer logo
ZETACOM logo

Telefoon Zakelijke Reparatie: Uw Essentiële Partner voor Continuïteit en Betrouwbaarheid

In de huidige zakelijke wereld is het essentieel dat uw medewerkers altijd bereikbaar zijn. Telefoons spelen hierin een cruciale rol, en een defecte telefoon kan voor grote verstoringen zorgen. Daarom biedt Terello hoogwaardige zakelijke telefoonreparaties aan, speciaal ontworpen om bedrijven zoals het uwe te ondersteunen.


Waarom Kiezen voor Onze Zakelijke Telefoonreparaties?

Bij Terello begrijpen we dat een snelle en efficiënte service van het grootste belang is voor uw bedrijfsvoering. Onze zakelijke klanten waarderen ons om de volgende redenen:

Overzichtelijk Zakelijk Portaal

Ons zakelijke portaal biedt een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid. U kunt 24/7 de status van uw reparaties bekijken en hierop reageren. Enkele van de statussen die u kunt tegenkomen zijn:
Aangemeld: Uw reparatieverzoek is ontvangen en wordt verwerkt.
Geen gehoor: We hebben geprobeerd contact op te nemen, maar zonder succes.
2e geen gehoor: Tweede poging om contact op te nemen, nog steeds zonder succes.
3e geen gehoor: Derde poging om contact op te nemen, nog steeds zonder succes.
Overig: Specifieke opmerkingen of uitzonderlijke situaties.
Ingepland: De reparatie is ingepland en wordt binnenkort uitgevoerd.
Succesvol afgerond: De reparatie is succesvol voltooid.
Geannuleerd: De reparatie is geannuleerd.

Realtime Communicatie

Ons portaal biedt ook de mogelijkheid om live een chat te starten. Dit stelt u in staat om snel wijzigingen door te voeren of vragen te stellen over lopende tickets. Onze klanten vinden deze functionaliteit uiterst prettig en overzichtelijk, waardoor communicatie en probleemoplossing soepel en efficiënt verlopen.
Ervaren en Betrouwbare Service

Wij repareren al voor diverse overheids- en semi-overheidsinstellingen, zowel binnen als buiten de garantieperiode. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw telefoons snel en professioneel gerepareerd worden, zodat uw medewerkers zonder onderbreking kunnen blijven werken.

Spoedlijn voor Snelle Service

Dankzij onze uitzonderlijke relatie met zowel Samsung als Apple hebben wij toegang tot een speciale spoedlijn. Dit betekent dat wij in staat zijn om uw reparaties sneller dan ooit te verwerken en uw apparaten binnen de kortste keren weer operationeel te hebben. Deze service is een waardevolle toevoeging voor bedrijven die geen tijd te verliezen hebben.

Hoe Werkt Ons Proces?

Het reparatieproces bij Terello is ontworpen om zo naadloos mogelijk te verlopen:

Aanmelding van de Reparatie

U meldt de defecte telefoon aan via ons online portaal. Hier vult u alle benodigde gegevens in en beschrijft u het probleem.

Status Updates

Zodra de aanmelding is ontvangen, wordt de status in het portaal bijgewerkt. U kunt vanaf dat moment de voortgang van de reparatie volgen en indien nodig reageren op statusupdates.

Reparatie en Communicatie

Onze technici gaan aan de slag met de reparatie. Indien er vragen zijn of als er aanvullende informatie nodig is, kunt u eenvoudig via de live chat communiceren met ons team.

Afronding en Terugkoppeling

Na afronding van de reparatie wordt de status bijgewerkt naar “Succesvol afgerond” en ontvangt u een melding. U kunt feedback geven en eventuele opmerkingen toevoegen.

Voordelen van Onze Service Telefoon Zakelijke Reparatie

Snelheid en Efficiëntie: Onze processen zijn geoptimaliseerd om uw telefoons zo snel mogelijk te repareren, zodat uw medewerkers snel weer aan de slag kunnen.
Transparantie en Controle: Door onze uitgebreide statusupdates en communicatieopties heeft u altijd volledige controle over het reparatieproces.
Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen en hebben ervaren technici die uw telefoons professioneel repareren.

Getuigenissen van Tevreden Klanten:

“Het gebruik van het portaal van Terello heeft onze interne processen enorm verbeterd. We kunnen nu gemakkelijk de status van elke reparatie volgen en snel reageren op eventuele vragen. De live chat functie is een gamechanger!” –
Gemeente Rotterdam

“Als semi-overheidsinstantie hebben we vaak te maken met strikte deadlines en hoge verwachtingen. Terello heeft keer op keer bewezen een betrouwbare partner te zijn die ons helpt deze uitdagingen aan te gaan.” – Provincie Noord-Holland

Uw Volgende Stappen

Bent u klaar om de efficiëntie en betrouwbaarheid van uw telefoonreparaties te verbeteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Terello Telefoon Zakelijke Reparatie uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze professionele zakelijke telefoonreparaties.

Wat Nu?

We bieden u drie handige opties om snel aan de slag te gaan met onze diensten:

Meteen een Monteur Inplannen

Heeft u een dringende reparatie? Klik op de knop hieronder om direct een monteur in te plannen.
Plan Meteen een Monteur In

Kennismakingsgesprek Inplannen

Wilt u meer informatie of een gepersonaliseerde serviceoplossing bespreken? Stuur ons een e-mail voor een kennismakingsgesprek.
Stuur een E-mail voor Kennismakingsgesprek

Spoedlijn voor Dringende Gevallen

Heeft u een spoedreparatie nodig dankzij onze speciale relatie met Telefoon Zakelijke Reparatie Samsung en Apple? Klik hieronder om direct gebruik te maken van onze spoedlijn.

Gebruik de Spoedlijn

Bij Terello zijn we er trots op om bedrijven van elke omvang te helpen met hun telefoonreparaties. Of u nu een groot overheidsorgaan bent of een klein bedrijf, wij hebben de expertise en de tools om u de best mogelijke service te bieden. Wacht niet langer en maak vandaag nog gebruik van onze diensten!

Weten wat Terello voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies.

'Er hoeft niets opgestuurd of overgezet te worden en mijn collega’s krijgen hun telefoon dezelfde dag kant-en-klaar weer terug. Ideaal!' - Michel Smit, Pon IT

  • Reparatie bij jou op locatie
  • Nooit meer zonder telefoon
  • Bewaar overzicht met Repairo
  • Langste garantie, 12 maanden op alle reparaties
Download ons prijzenoverzicht
Terello collega 51
Klantportaal Repairo

Ons portaal biedt ook de mogelijkheid om live een chat te starten. Dit stelt u in staat om snel wijzigingen door te voeren of vragen te stellen over lopende tickets. Onze klanten vinden deze functionaliteit uiterst prettig!

Testimonials

waarom Terello zakelijk?
Terello heeft een Landelijke dekking
Klaar terwijl
je werkt
Betaling op factuur mogelijk
Vraag naar de mogelijkheden
img check
levenslange garantie op alle reparaties