9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie
iPhone reparatie

Jij wilt natuurlijk dat jouw iPhone zo snel mogelijk gemaakt wordt. Mooi! Wij ook. De kans is groot dat wij vandaag al bij je langs kunnen komen en je iPhone kunnen repareren in een half uur. Jij kan dan door met werken, terwijl wij voor jou aan de slag gaan.

Daarnaast krijg je bij alle reparaties die onze monteurs uitvoeren een 12 maanden garantie. Dat betekent dus dat als er weer iets gebeurt, wij binnen no-time weer bij jou voor de deur staan.

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou
  • Jij zit max. 30 minuten zonder toestel
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie
iPhone reparatie

Wilde jij net die lekkere playlist aanzetten tijdens het hardlopen maar zit je audiopoort verstopt? Of heb je net je iPhone opgeladen maar geeft ‘ie na twee uur alweer aan dat de batterij nog maar 20 procent over heeft? Je bent absoluut niet de enige met deze problemen. Na een simpel zoekopdrachtje op ‘iPhone reparatie’ lees je dat veel meer mensen met deze problemen zitten. Sommige mensen gaan zitten priegelen met een eigen do-it-yourself setje dat ze bestellen op internet, maar stiekem weet je ook wel dat dit faliekant fout kan gaan. Je ziet foto’s met rare strepen of je leest verhalen van iPhones die er na een paar maanden weer mee ophouden. Zo’n do-it-yourself iPhone reparatie klinkt mooi, maar het is eigenlijk te mooi om waar te zijn.

De monteurs van Terello begrijpen heel goed hoe vervelend het kan zijn als je iPhone niet optimaal werkt en zijn daarom helemaal ingelezen op alle trends en huidige problemen als het gaat om een iPhone reparatie. Allereerst zorgen wij ervoor dat wij binnen de kortste keren bij jou zijn en die iPhone reparatie in Amsterdam zo snel mogelijk uitvoeren, maar daarnaast gebruiken wij beste en de meest duurzame onderdelen die er op de markt te vinden zijn zodat jij niet zomaar na een paar maanden weer problemen krijgt. Netflix kijken met van de mooie gele strepen is op z’n zachts gezegd heel irritant. Omdat wij zo zeker zijn van de vakkundigheid van onze monteurs, en van de kwaliteit van de originele onderdelen die wij bieden, bieden wij zelfs bij elke iPhone reparatie een levenslange garantie aan. Dat betekent dus dat als je batterij na een tijdje weer te snel leeg loopt je ons altijd opnieuw mag bellen, en dan staan we ook weer binnen de kortste keren voor je deur.

De vraag is dus eigenlijk: wil je zelf gaan prutsen of wil je kiezen voor een bedrijf die binnen één dag bij je is, een iPhone reparatie uitvoert binnen 30 minuten en je 12 maanden garantie biedt? En vaak is deze iPhone reparatie ook nog eens gratis want bij veel verzekeraars wordt dit ook nog eens vergoed. Snel die afspraak maken dus!

En vraag je je af, Welke iPhone heb ik? Klik dan op de link, dan wet je ook dat binnen no-time!

Repareer mijn iPhone!