9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone Reparatie Amsterdam
iPhone reparatie Amsterdam

Je iPhone is stuk en nu wil jij natuurlijk graag dat je iPhone zo snel mogelijk gerepareerd kan worden.

Wij van Terello kunnen vandaag bij je zijn en een iPhone reparatie in Amsterdam uitvoeren in een half uurtje. Ook krijg je 12 maanden garantie op alle reparaties.
Binnen no-time ben jij zo weer online! Wil jij gebruik maken van onze unieke en razendsnelle service? Maak dan snel een afspraak, dan staan we straks al voor je deur!

 

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Amsterdam om je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Amsterdam
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone Reparatie Amsterdam
iPhone reparatie, op elke plek in Amsterdam.

Je bent al te laat voor een vergadering en je stapt haastig de lift uit. Net als je nog even dat mailtje wilt typen, botst iemand tegen je aan. Je ziet je geliefde iPhone in soort slow-motion val op de vloer kletteren. Al je notities en alle afspraken heb je op dat apparaatje staan. Vrij lastig om nu door al die sterretjes in je glas te onderscheiden of je de verkoopcijfers van juli of een boodschappenlijstje aan het bekijken bent. Eigenlijk kun je niet meer zonder en je bent al aan het nadenken waar je snel mogelijk een iPhone reparatie in Amsterdam kunt laten regelen.

Bij het zoeken naar ‘iPhone reparatie Amsterdam’ kom je al snel bij reparatiewinkels terecht waar je eerst naartoe moet rijden om daar alsnog te gaan wachten op je iPhone reparatie. Onhandig eigenlijk, toch? Dat zou veel makkelijker moeten kunnen! Niemand houdt van wachten en nog belangrijker: niemand houdt van parkeren in Amsterdam. De oplossing is eigenlijk vrij simpel. Je zorgt er gewoon voor dat de reparateur naar jou toe komt.

Onze monteurs kunnen eigenlijk op elke plek in Amsterdam een iPhone reparatie uitvoeren; op kantoor, bij je thuis of in je stamkroeg. Het voordeel hiervan is dat je gewoon door kunt gaan met waar je mee bezig was terwijl wij binnen een half uur je iPhone repareren. Daarnaast zijn wij in vergelijking met alle andere winkels die een iPhone reparatie in Amsterdam aanbieden vele malen sneller en ook goedkoper.

De kans is groot dat wij vaak dezelfde dag een iPhone reparatie bij jou in Amsterdam kunnen uitvoeren. Deze reparatie duurt slechts 30 minuten en op elke reparatie krijg je 12 maanden garantie. Als je ons nu dus belt, kan ‘ie dus vandaag al gerepareerd zijn! Makkelijk, snel en betrouwbaar.

 

Onze top 3 van iPhone reparaties in Amsterdam:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone