Vacature Terello-Tech
Wil jij een zelfstandige bijbaan bij een geweldige startup?

Terello is een frisse start-up die een enorme groei doormaakt en daarom zijn wij hard op zoek naar enthousiaste mensen om ons te ondersteunen bij de verdere groei. Wij bieden een unieke service op het gebied van smartphone en tablet reparatie en zijn daarmee toonaangevend binnen Nederland. Wanneer een klant aangeeft dat hij zijn telefoon wil laten repareren zijn wij binnen een uur ter plaatste om op locatie (bijv. thuis of op werk) zijn telefoon te repareren.
Ben je op zoek naar een unieke functie met veel vrijheid en uitstekende verdiensten, waarbij je heel flexibel zelf je werktijden kunt bepalen? Dan is dit jouw kans!
We zoeken aanpakkers die zelfstandig aan de slag kunnen met het repareren van smartphones en tablets. Enige technische kennis of affiniteit is vereist. Daarnaast moet je gestructureerd kunnen werken, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Voldoe jij aan deze eisen, dan gaan wij graag het gesprek met je aan!

To the point:

 

Ben/heb jij?

  1. Kennis van techniek en/of affiniteit met techniek
  2. Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  3. Gestructureerde manier van werken
  4. Klantvriendelijk en representatief
  5. Flexibel en stressbestendig

Dan bieden wij jou:

  1. Een interne opleiding tot Terello-Tech (T-Tech)
  2. Een uitstekende vergoeding per reparatie
  3. Flexibel in te delen werktijden
  4. Een mooie ervaring binnen een start-up

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail dan vandaag nog je C.V. en een motivatie waarom wij jou zouden moeten uitnodigen, naar hr@terello.nl.

Solliciteer direct