Dating apps [2020] – Single no more

01.01.2020 Geplaatst in Android, iPad, iPhone door Terello

Na de donkere winterdagen te hebben overleefd, staat de lente voor deur. De natuur komt weer tot bloei en als je om je heen kijkt zie je de lammetjes al dartelen in het veld. Het is een tijd van vreugde en nieuw leven. De perfecte tijd dus om zelf ook op zoek te gaan naar liefde en geborgenheid. Dan hebben we het niet over familie en vrienden, hoewel dat ook kostbaar is. Nee we hebben het hier over romantiek, rozengeur en maneschijn. Hiervoor kan je met je smartphone voor zowel iPhone als Android gebruikers een heel eind komen. Hoe, vraag je je misschien af? Simpel, door een dating app te downloaden. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben wij van Terello hieronder een lijst van een aantal hoog aangeschreven dating apps van 2020 voor je klaar gezet.

Tinder: Android iPhone

In het lijstje van aangeschreven dating apps kan Tinder natuurlijk niet ontbreken. De app is makkelijk in gebruik en verbindt mensen wijd en zijd. Bij Tinder kan je je eigen profiel opstellen waarna je jezelf op de markt presenteert. Gelukkig hoef je niet af te wachten want je kan zelf ook op zoek naar profielen die jou aanspreken. Het is simpel, Tinder zoekt andere gebruikers op een afstand en leeftijdscategorie die je zelf instelt. Zie je iemand die je leuk lijkt? Swipe dan naar rechts. Niet? Dan swipe je naar links. Twee mensen zijn alleen een match wanneer ze elkaar leuk vinden. Zo heb je geen stress en geen angst voor afwijzing.

Happn: Android – iPhone

Het is je vast wel eens overkomen dat je op straat, op werk of in de gang op school een leuk iemand tegenkwam die je graag beter zou willen kennen. Helaas is de stap van kijken naar aanspreken voor veel mensen te groot. Schroom niet als die leuke jongen of meid aan je voorbij gaat. Wanneer je iemand in het echte leven tegen komt die ook de Happn app heeft, wordt zijn of haar profiel zichtbaar in je app. Bij ieder profiel wordt aangegeven hoe vaak en waar je diegene bent tegen gekomen. Happn houdt echter je locatie wel geheim voor andere leden. Je krijgt alleen te zien waar je elkaar bent tegen gekomen. Je kan een profiel liken zonder dat die ander er achter komt. Dit gebeurd alleen als hij of zij jou ook leuk vindt. Hierna kan je een gesprek met elkaar aangaan en dan kijken waar het vandaar naar toe gaat.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Bumble – Date. Maak vrienden. Netwerk:  Android – iPhone

Bumble is een voorloper wat betreft het matchmaken. Bumble geeft gebruikers de mogelijkheid om diverse connecties te leggen, zei het romantisch zei het platonisch. De app geeft de mogelijkheid voor het bouwen van waardevolle relaties, het vinden van vrienden en het maken van duurzame connecties. Op Bumble is het aan het vrouwelijke volk om de eerste stap te zetten. De ouderwetse regel dat mannen het voortouw moeten nemen, geldt hier niet meer. De vrouw zet de eerste stap, waarna de man 24 uur heeft om te reageren. Hierdoor kan je een waardevolle relatie opbouwen die gebaseerd is op respect.

Happypancake:  Android

Happypancake is de grootste datingsite van Zweden, maar is ook beschikbaar voor Nederlanders. Lidmaatschap is volledig gratis en alle afbeeldingen en profielteksten worden beoordeeld, zodat je veilig op zoek kan gaan. Daarnaast kan je leden makkelijk blokkeren zodat je daar geen last meer van hebt. De app biedt de mogelijkheden om profielen die jou aanspreken te liken om vervolgens een flirt te sturen. Afhankelijk van de ander kan daar een gesprek uit voortkomen. De app maakt gebruik van locatiegeschiedenis zodat jij jouw potentiële matches in de buurt kan bekijken.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Relatieplanet:  Android – iPhone

Relatieplanet is een dating-app die voor iedereen toegankelijk is. Om gebruik te maken van de app moet je wel eerst een account aanmaken. De app biedt mogelijkheden zoals: profielen van andere leden bekijken en je voorkeuren hierop aanpassen; je nieuwste matches en favorieten zien; berichten lezen en versturen en foto’s uploaden vanaf je smartphone. De aangeboden diensten zijn afhankelijk van het type abonnement dat je hebt afgesloten. Full leden hebben meer mogelijkheden dan niet betalende leden.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Elitedating – voor singles met niveau: Android

De Elitedating app is voor mensen die naar beauty, maar ook de brains kijken. Bij aanvang wordt je gevraagd om een persoonlijkheidstest in te vullen, zodat je singles kan ontmoeten die daadwerkelijk bij je voorkeuren passen. Na het invullen van de persoonlijkheidstest kan je je profiel aanmaken en partnercriteria aangeven. De app biedt je vervolgens dagelijks potentiële matches die je kan liken of negeren. De app heeft een constante kwaliteitsbewaking waardoor je als lid alleen andere leden krijgt te zien die ook daadwerkelijk op zoek zijn naar een serieuze relatie. Elitedating is gratis, maar heeft echter dan wel beperkte functies. Deze kan je uitbreiden door een premium-lidmaatschap te nemen.

ScreenshotafbeeldingScreenshotafbeelding

Badoo – Chatten & Daten: Android – iPhone

Badoo is met een leden aantal richting de 400 miljoen mensen het grootste en veiligste datingnetwerk ter wereld. De app is gratis en eenvoudig in gebruik en biedt de mogelijkheid om potentiële matches bij jou in de buurt te ontdekken. Dit kan op verschillende manieren, zoals door te swipen of deel te nemen aan het kennismakingsspel. Met deze app kan je erachter komen wie jij tijdens je dag tegen het lijf liep. Liefde hoeft niet ver weg te zijn.

Met deze lijst hopen wij jou een duwtje in de goede richting te geven. Ga, probeer een aantal apps uit. Het keuze aanbod is enorm. Ben je niet heel serieus op zoek dan zijn apps zoals Tinder of Happn wat voor jou. Wil je toch iets meer te weten komen over je potentiële toekomstige partner of hecht je iets meer waarde aan brains en intelligentie? Dan passen apps zoals Bumble en Elitedating misschien wat beter bij je. Hoe dan ook, hier zit voor iedereen wat bij. Het gezegde op elk potje past een deksel is er niet voor niets.

COMMENTS

Plaats een reactie