9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPad 3 reparatie
iPad 3 reparatie

Is je iPad 3 scherm gebarsten en heb je nu een iPad 3 scherm reparatie nodig? Of heb je andere iPad 3 problemen?

Wij komen binnen 24 uur naar je toe, om bij jou thuis een iPad 3 reparatie uit te voeren. Trouwens: wij komen ook naar je werk, naar je kroeg, naar je sportclub. Voor ons maakt het niet uit. En dan zorgen wij ervoor dat wij je iPad 3 scherm reparatie, of elke andere iPad 3 reparatie, uitvoeren binnen 30 minuten en met 12 maanden garantie! Maak een afspraak door op ‘Repareer mijn iPad 3’ te klikken.

Repareer mijn iPad 3

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor u kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar u van kunt profiteren. U hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar je toe.
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad.
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht ziet u gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor uw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
Repareer mijn iPad 3

Terello fixt jouw iPad 3 waar en
wanneer jij wilt en binnen een half uur

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad 3 reparatie
iPad 3 reparatie, waar jij maar wilt!

Bent je altijd heel erg voorzichtig met je iPad 3? Misschien heb je wel een prachtige beschermhoes gekocht die je iPad tegen alle gevaren kon beschermen. Of tenminste: dat dacht je, want nu ligt dat prachtige iPad scherm in kleine stukjes op de vloer. Je hoopte dat het nooit bij jou zou gebeuren, maar uiteindelijk zat dat ongeluk toch in een groter hoekje dan je dacht. Eerst dacht je niet dat je het zou merken, maar de sterren in het beeldscherm waren toch best groot. Netflix kijken op een beeldscherm met allemaal barsten is niet echt ideaal. Ook e-mails schrijven, Facebooken of zelfs zoeken op Google wordt toch allemaal iets lastiger dan gedacht.  

Wat nu? Op zoek naar een winkel voor een iPad 3 reparatie service? Maar waar? Waar kun je naartoe voor een betrouwbare en goedkope reparatie? Misschien heb je al wel lopen zoeken naar een winkel in de buurt, maar heb je nog niet echt wat kunnen vinden. Vaak krijg je maar een paar maanden garantie, of moet je heel lang wachten voordat je de iPad weer terug krijgt. Niet echt ideaal. Hoeveel zou een iPad 3 scherm reparatie überhaupt moeten kosten?

Met Terello weet je zeker dat je goed zit. Wij komen namelijk naar je toe! Waar jij ook maar bent. Vandaag nog. In onze mobiele werkplaats gaan wij dan een iPad 3 reparatie uitvoeren, en wij zorgen ervoor dat dit binnen 30 minuten gefixt is. Of het nou een iPad 3 scherm reparatie is, of een audiopoort reparatie: wij zorgen dat je ‘m zo snel mogelijk weer terug hebt. En aangezien wij alleen gebruik maken van de beste materialen en wij de beste monteurs in dienst hebben kunnen wij je ook nog eens 12 maanden garantie geven op elke iPad 3 reparatie! Super, toch? Maak snel een afspraak door op ‘Repareer mijn iPad 3’ te klikken!

Repareer mijn iPad 3!