9,4
iPad Air 2 reparatie
iPad Air 2 reparatie

Is er een ongelukje gebeurd met je iPad Air 2 en ben je nu op zoek naar een goede winkel voor een iPad Air 2 scherm reparatie?

De Terello Techs kunnen een iPad Air 2 scherm reparatie uitvoeren bij jou op locatie! Dat betekent dus dat je tijdens deze iPad Air 2 scherm reparatie gewoon door kunt gaan met waar je mee bezig was. De kans is groot dat wij vandaag al bij je kunnen zijn en de iPad Air 2 scherm reparatie kunnen fixen binnen 30 minuten.

Oh, en hier krijg je ook 12 maanden garantie op. Mooi concept toch?

 

Repareer mijn iPad Air 2

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe.
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad.
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparatie overzicht

In dit overzicht ziet u gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor uw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
  • Scherm € 229,- incl. BTW
  • Batterij Op Aanvraag
    Uw Ipad is snel leeg of laadt slecht op.
Repareer mijn iPad Air 2

Terello fixt jouw iPad Air 2 waar en
wanneer jij wilt, binnen 30 minuten!

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 Jij weer blij!

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad Air 2 reparatie
iPad Air 2 scherm reparatie

Een paar jaar geleden gebruikte je de computer misschien nog regelmatig. Elke keer als je iets op het internet moest opzoeken ging je weer achter dat vertrouwde bureau zitten om te wachten tot dat de computer was opgestart en je eindelijk kon internetten. Inmiddels is dat weer verleden tijd aangezien je nu slechts je iPad Air 2 hoeft te ontgrendelen om het internet in te duiken. Terwijl jij lekker op de bank blijft hangen kun jij mailtjes versturen, het nieuws volgen of een e-book lezen. Veel beter dan achter dat stoffige bureau zitten natuurlijk.

Maar wat nou als die mooie iPad Air 2 per ongeluk van de bank valt? Nu dat glinsterende scherm helemaal gebarsten is, gaat het surfen toch wat lastiger en soms kun je niet helemaal lezen wat je in je mailtje hebt getypt. Omdat je de iPad natuurlijk zo snel mogelijk normaal wilt gebruiken, lijkt een iPad Air 2 scherm reparatie de enige oplossing. Maar waar moet je nou naar toe voor zo’n iPad Air 2 scherm reparatie? Wat is de snelste optie? Het is natuurlijk heel vervelend om een tijdje zonder je iPad te zitten!

iPad Air 2 scherm reparatie, op elke locatie! 

Wij van Terello begrijpen dat heel goed en daarom hebben wij een heel nieuw concept bedacht: reparatie op locatie. Met onze mobiele werkplaatsen kunnen wij eigenlijk overal komen en daar ter plekke een iPad Air 2 scherm reparatie uit voeren. Dat betekent ook dus dat wij bij uw kantoor, uw sportclub of zelfs uw stamkroeg een iPad Air 2 reparatie kunnen uitvoeren. Deze reparatie duurt slechts 30 minuten en op alle iPad Air 2 reparaties krijgt u ook 12 maanden garantie. Als u dus vandaag nog een afspraak maakt, heeft u grote kans dat onze Terello Techs zo snel mogelijk bij u op de stoep kunnen staan! Klik snel op ‘Repareer mij iPad Air 2’ voor een volledig prijzenoverzicht.

Repareer mijn iPad Air 2!