9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPad reparatie Eelde
iPad reparatie Eelde

Je iPad is een grote verrijking op zakelijk en persoonlijk gebied. Helaas is een iPad een kwetsbaar toestel. Voor je het weet zit je met een gebroken scherm. Wat doe je dan? Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare reparatie in Eelde?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Eelde zijn, en een iPad reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je toestel weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPad

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPad voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Eelde om, zonder voorrijkosten, je iPad te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPad op elke plek in Eelde,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad reparatie Eelde
iPad reparatie, op elke plek in Eelde!

Na een val of stoot raken veel iPads helaas snel beschadigd. Vooral het scherm en de behuizing zijn kwetsbaar en je loopt het risico op een barst of zelfs versplintering van het beeldscherm. Telkens weer blijkt een ongeluk in een klein hoekje te zitten. Een barst in je scherm of een ander defect aan je telefoon is heel vervelend. Dat snappen we bij Terello maar al te goed. Onderweg en op je werk is je iPad misschien onmisbaar, maar ook thuis wil je natuurlijk gewoon een goed werkende iPad hebben. Misschien gebruik je hem in de keuken voor recepten, om tv of YouTube te kijken of lekker op de bank te ontspannen.

Binnen 30 minuten

Online zoeken op iPad reparatie Eelde levert je alleen winkels op waar je met je iPad naartoe moet komen. En voor een snelle reparatie van jouw iPad moet je vaak nog uitwijken naar Groningen of Assen ook. Allemaal niet zo handig en vooral een hoop gedoe. Hoe mooi zou het zijn wanneer jouw telefoon gewoon voor de deur van je huis, je werk of misschien wel de sportschool zou kunnen? Je iPad in handen geven van een ervaren reparateur die jouw iPad binnen 30 minuten of sneller weer helemaal in orde maakt? Gewoon terwijl je in de tussentijd verdergaat met je werk of eigen bezigheden.

12 maanden garantie

Dat is waar Terello je mee helpt. Wij vinden namelijk dat een iPad reparatie in Eelde voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.Zodra je contact met ons opneemt, staan we binnen één dag voor reparatie van jouw iPad voor je deur. Wanneer het in jouw en onze agenda past, dan is reparatie dezelfde dag vaak ook mogelijk. Onze monteur is namelijk altijd in de buurt van Eelde aan het werk. Standaard krijg je 12 maanden garantie op de werkzaamheden en de onderdelen, die altijd origineel van Apple zijn. In vergelijking met winkels in Eelde werken we vaak nog goedkoper ook. Kortom, laat Terello jouw iPad reparatie in Eelde uitvoeren. Zonder voorrijkosten, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Eelde repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn iPad