9,4
iPad reparatie
iPad reparatie

Verknocht aan je iPad? Gelijk heb je. Of je nou lekker Netflix wilt kijken op de bank, of even snel een artikel wilt lezen in de trein: de iPad is ideaal voor onderweg als thuis. Toch kan het zomaar gebeuren dat je iPad in een ongelukkig moment op de grond stuitert. En ja, dat iPad scherm is niet bepaald er mooier op geworden met al die kleine barsten.  Waar moet je nu naar toe voor een goede iPad reparatie?

Nou, eigenlijk hoeft je nergens naar toe! Terello komt namelijk naar jou toe! Binnen 24 uur komen onze reparateurs naar de plek waar jij bent om daar een professionele iPad reparatie uit te voeren. En deze iPad reparatie voeren ze uit binnen een half uur. Makkelijk, hé? Maak daarom snel een afspraak!

 

Repareer mijn iPad!

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPad Mini voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe!
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad.
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Terello fixt jouw iPad waar en
wanneer jij wilt, binnen 30 minuten!

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 Jij weer blij!

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad reparatie
iPad reparatie

Heb jij al die nieuwe iPad Pro met een 12.9 inch scherm aangeschaft? Misschien gebruik je nog wel die lichtgewicht iPad Air 2 of zweer jij bij dat handige formaat van je iPad Mini 4? Voor ieder is er een wel een iPad die bij hem of haar past.  Nu, al heel wat jaren na de komst van de eerste iPad, is er natuurlijk wel veel verbeterd. Zo zijn tegenwoordig de schermen veel helderder, de camera’s sterk verbeterd en het opslaggeheugen heel erg uitgebreid. Daarnaast zijn de iPad ook veel lichter geworden, waardoor je ‘m heel makkelijk met je mee kan nemen!

Maar een nadeel van de iPad is wel dat het scherm heel makkelijk kapot kan gaan. Ook kan het gebeuren dat je koptelefoon-ingang verstopt raakt, of dat je batterij langzaam gaat verslijten. Op deze mankementen zit je natuurlijk niet te wachten. Dan kan het goed zijn om een iPad reparatie te laten uitvoeren bij een professionele en betrouwbare iPad reparatie service.

Bij Terello krijg je 12 maanden garantie op een iPad reparatie. Dat is al een groot voordeel, maar wat écht fijn is, is dat wij bij jou komen om een iPad reparatie uit te voeren. Dat betekent dat je niet langer hoeft te zoeken naar een winkeltje waar ze een halfbakken iPad reparatie aanbieden. Nee, je hoeft slechts te blijven waar je bent, en onze reparateurs komen binnen 24 uur naar je toe, en voeren binnen een half uur een professionele iPad reparatie uit. Makkelijk, betrouwbaar en snel! Maak dus snel een afspraak!

 

 

Repareer mijn iPad!