9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone 5 reparatie
iPhone 5 reparatie

Heeft jouw trouwe iPhone 5 het begeven en wil je ‘m nu goedkoop en betrouwbaar laten repareren?

Dan zit je op de goede website! Wij van Terello kunnen nog vandaag naar jou toekomen om een iPhone 5 reparatie uit te voeren. Dit kunnen wij doen op elke plek in Nederland en binnen een half uur.

Oh, en dan krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op elke iPhone 5 reparatie. Klik op ‘Repareer mijn iPhone 5’ om onze prijzenlijst te zien.

Repareer mijn iPhone 5

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe.
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone.
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent binnen no-time weer online!

Reparaties overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw toestel. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
Repareer mijn iPhone 5

Terello fixt jouw iPhone 5 waar en
wanneer jij wilt, binnen 30 min.

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone 5 reparatie
iPhone 5 reparatie

Jouw iPhone 5 heeft zich altijd heel kranig verweerd tegen alle gevaren die op z’n pad kwamen. Of ‘ie nou na een middagje strand helemaal onder het zand zat, of een keer uit je broekzak viel toen je met de beentjes omhoog in de tuinstoel zat: afgezien van een paar krasjes bleef je iPhone altijd ongedeerd. Daarom is het nou ook zo zuur dat na al die jaren trouwe dienst het heeft begeven. Je zit er over na te denken om een misschien een andere te komen, maar eigenlijk wil je niets anders. En gelijk heb je! Een iPhone 5 reparatie is immers heel makkelijk geregeld en daarna heb je weer gewoon weer je vertrouwde telefoontje terug.

 Maar nu komt het lastige gedeelte: waar ga je naartoe? Jij kunt op zoek gaan naar een iPhone 5 reparatie service in de buurt, maar dan moet je daar weer helemaal naar toe gaan rijden en dat kost weer veel tijd. Wij van Terello hoorden veel verhalen over mensen die zaten te klagen over reparatie winkeltjes die geen goede reparaties afleveren, die mensen lang lieten wachten en veel te duur waren. Daar moesten wij iets op verzinnen, dachten wij.

En dat hebben wij gedaan! Onze Terello Techs kunnen namelijk een iPhone 5 reparatie uitvoeren bij u op locatie. Dat betekent dus terwijl u aan het werk bent, wij elke iPhone 5 reparatie kunnen uitvoeren in onze mobiele werkplaats. Een iPhone 5 reparatie duurt bij ons slechts 30 minuten en wij kunnen op elke reparatie 12 maanden garantie bieden! Mooi concept toch? Wij zien uit naar uw telefoontje! 

Repareer mijn iPhone 5!