9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone 6 reparatie
iPhone 6 reparatie, waar jij maar wilt!

Jij bent natuurlijk heel voorzichtig met je iPhone. Toch kan het zomaar gebeuren dat je ‘ie uit je zak glijdt terwijl je lekker onderuit op de bank ligt. Het resultaat: een iPhone 6 scherm vol met mooie barsten. Heel irritant, want nu moet je zo snel mogelijk op zoek naar een iPhone 6 reparatie winkeltje om je iPhone 6 scherm te vervangen.

Wij van Terello begrijpen heel goed dat het vervelend is als je het zonder dit onmisbare apparaatje moet stellen. Daarom willen wij graag zo snel mogelijk je iPhone fixen. Of het nou gaat om een iPhone 6 scherm vervangen of een andere iPhone 6 reparatie: wij zijn binnen 24 uur bij jou! 

Het grote voordeel van Terello is dat wij overal kunnen komen: waar jij maar waar wilt. Dus of je nou keihard zit te werken op kantoor, of met een vriend heb afgesproken in de kroeg, wij gaan voor je aan de slag. Onze monteurs kunnen overal een iPhone 6 scherm reparatie uitvoeren of een iPhone 6 batterij vervangen en zorgen er dan ook nog dat ze binnen 30 minuten jouw iPhone 6 reparatie klaar hebben.

Daarbij maakt het niet uit of je last hebt van problemen zoals: ‘iPhone 6 laad niet op’,  ‘iPhone 6 glas vervangen.’ of  ‘iPhone 6 lightning connector vervangen.’  Onze reparateurs hebben veel ervaring, en geven jou daarom ook 12 maanden garantie bij elke iPhone 6 reparatie. Ben je benieuwd geraakt naar onze service? Klik voor een volledig overzicht van al onze prijzen op ‘Repareer mijn iPhone 6’.

Repareer mijn iPhone 6

Terello repareert jouw iPhone 6 op elke locatie
en binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone 6 kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij!

Reparatie overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw iPhone 6. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Terello - iPhone reparatie
 • Scherm € 209,- incl. BTW
  Het scherm van je telefoon is gebarsten en/of vertoont strepen over het beeldscherm.
 • Behuizing € 219,- incl. BTW
  De achterkant van je telefoon is gebroken of beschadigd.
 • Batterij € 129,- incl. BTW
  Uw telefoon is snel leeg of laadt slecht op.
 • Oplaadpunt € 119,- incl. BTW
  Je telefoon laadt slecht/niet op of maakt geen verbinding met uw computer.
 • Aan/uit Knop € 119,- incl. BTW
  U kunt uw telefoon niet meer vergrendelen of uitschakelen met de aan/uit knop.
 • Camera Voorzijde op aanvraag
  U kunt geen foto’s of video’s meer maken.
 • Camera Achterzijde op aanvraag
  U kunt geen foto’s of video’s meer maken.
 • Luidspreker € 119,- incl. BTW
  U kunt geen muziek meer afspelen / of hoort uw beltoon niet meer overgaan.
 • Oor Luidspreker € 119,- incl. BTW
  U kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.
 • Home Knop n.v.t.
  Homebutton is kapot of reageert niet meer.
 • Volume Knop op aanvraag
  Harder of zachter zetten van de volume werkt nauwelijks tot niet.
 • Mute Knop op aanvraag
  Uw telefoon "geluid uit" functie werkt niet meer.
 • Proximity Sensor op aanvraag
  Schermverlichting blijft branden aan het oor tijdens het bellen.
 • Trilfunctie op aanvraag
  Uw telefoon trilt niet tot nauwelijks bij binnenkomende oproepen.
 • Wifi Antenna op aanvraag
  Slechte of geen wifi ontvangst.
 • GPS Antenna op aanvraag
  Slechte of geen GPS ontvangst.
 • Microfoon op aanvraag
  Mensen kunnen u niet verstaan tijdens het bellen.
+ Toon meer reparaties
Repareer mijn iPhone 6

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk de iPhone 6 voor jou is. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de iPhone 6 reparaties zijn vaak binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

 • Wij komen naar jou
 • Jij zit max. 30 minuten zonder toestel
 • Wij geven je 12 maanden garantie
 • Jij bent vandaag weer online

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone 6 reparatie

iPhone 6 reparatie nodig?

Waarschijnlijk is jouw iPhone 6 een onmisbaar element in jouw dagelijks ritueel. ’s Ochtends wordt je eerst lekker wakker in de auto met dat nieuwe bandje dat je gisteren had ontdekt, waarna je daarna gelijk overschakelt naar je agenda om te kijken welke afspraken je had staan voor vandaag. Alle ideeën die je hebt sla je op in je notitie-app, om daarna weer even die vriend te Whatsappen die je al twee weken niet meer gesproken hebt. Het ritueel is voor iedereen anders, maar één ding is zeker: we kunnen niet meer zonder onze iPhone.

Toch kan het gebeuren dat je iPhone 6 niet meer zo functioneert zoals ‘ie vroeger deed. Wellicht laad je iPhone niet meer goed, waardoor je batterij snel leeg is. Of misschien valt ‘ie regelmatig uit, waarna je ‘m weer opnieuw moet opstarten. Allerlei kleine problemen kunnen ervoor zorgen dat je niet meer optimaal gebruik kan maken van je iPhone 6. Dit wil je daarom natuurlijk zo snel mogelijk oplossen!

Nu heb je geluk, want wij willen je hier graag bij gaan helpen! Wij hebben allerlei handige tips & tricks op een rij gezet die jou kunnen helpen om alle problemen met je iPhone te fixen.  Dus of je iPhone geheugen helemaal vol is, of finaal is vastgelopen: met onderstaande tips is je iPhone binnen de kortste keer weer de oude!

iPhone 6 batterij snel leeg

Merk je ook dat je iPhone batterij steeds sneller leeg loopt? Het kan zomaar zijn dat je iPhone al na een paar uurtjes gebruik slechts een paar procent batterij over heeft gehouden. Hoe kan dit nou? Je zou verwachten dat een iPhone batterij het minstens een dag zou kunnen volhouden. In principe is dit ook de bedoeling, maar toch heeft je iPhone 6 bepaalde functies die veel van je batterij vragen. En deze, vaak onnodige, functies kunnen er zomaar voor zorgen dat je iPhone 6 batterij een stuk minder meegaat dan gedacht.

Maar gelukkig zijn er ook veel manieren om dit te voorkomen. Zo is het bijvoorbeeld heel verstandig om functies, zoals WiFi-assistentie en de automatische-update functie, uit te schakelen om batterij te besparen. Ook kun je veel batterij besparen door Bluetooth uit te schakelen als je dit niet gebruikt, en door de push-functie van je mail-functie uit te schakelen. Hoe je dit precies moet dit doen, kun je lezen in onze blog over wat je moet doen als je iPhone batterij snel leeg loopt.

iPhone 6 geheugen vol 

Het geheugen van de iPhone 6 is niet onbeperkt. Bij het downloaden van een nieuwe app in de App Store kan het zomaar voorkomen dat je te weinig geheugen hebt om de app te downloaden. Of misschien ben je wel een grote muziekliefhebber, maar heb je geen ruimte meer op je iPhone 6 voor dat nieuwe album van je favoriete artiest. Dan kan het erg van handig zijn als je heel snel ruimte kunt vrijmaken op je iPhone.

Nu zijn er op het internet allerlei handige tips te vinden waarmee je heel snel en heel gemakkelijk ruimte kunt vrijmaken op je iPhone. Voor jouw gemak hebben wij al deze tips op een rij gezet in deze blog zodat je precies kunt zien hoe je heel makkelijk ruimte kunt vrijmaken op je iPhone 6.

iPhone 6 herstellen

Veelvoorkomende problemen, zoals een slecht Wifi-bereik of een iPhone 6 met opstartproblemen, kunnen eenvoudig worden opgelost met het herstellen van je iPhone. Dit kan door middel van een soft-reset of een hard-reset. Bij een soft-reset start je de iPhone opnieuw op, en bij een hard-reset installeer je iPhone opnieuw (zonder het verlies van data). Hierbij wordt aangeraden om eerst de soft-reset te proberen, en als dat niet werkt, daarna pas de hard-reset uit te voeren. Hoe je precies een soft-rest of een hard-reset uit moet voeren leggen wij je uit in onze blog over hoe je een iPhone 6 kunt herstellen. 

iPhone 6 scherm vervangen 

Heb je een probleem met je iPhone, dat je graag door een expert wilt laten oplossen? Moet je bijvoorbeeld je iPhone 6 scherm laten vervangen of ben je op zoek naar een ander soort iPhone 6 reparatie? Dan is het een goed idee om de monteurs van Terello in te schakelen. Zij komen namelijk binnen 24 uur bij jouw op locatie, en voeren dan een iPhone 6 reparatie uit binnen 30 minuten.  En of je nou een iPhone 6 scherm reparatie inboekt, of je iPhone 6 batterij laat vervangen: je krijgt altijd 24 maanden garantie op élke reparatie. Makkelijk én betrouwbaar, dus! Maak snel een afspraak!

 

Repareer mijn iPhone!