9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone Reparatie Amstelveen
iPhone reparatie Amstelveen

Ben jij op zoek naar een professionele en snelle service voor een iPhone reparatie in Amstelveen?

 Wij van Terello zorgen ervoor dat wij binnen dezelfde dag bij jou in Amstelveen zijn om een iPhone reparatie uit te voeren. Waar jij je op dat moment bevindt.

Dus of je nou op kantoor zit, of in de kroeg, wij komen naar jou toe! In totaal duurt de reparatie niet langer dan 30 minuten en krijg je ook nog eens 12 maanden garantie! Maak snel een afspraak door op ‘Repareer mijn iPhone’ te klikken!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Amstelveen om je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe.
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone.
  • Wij geven 12 maanden garantie.
  • Jij bent vandaag weer online!

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Amstelveen,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 Jij weer blij!

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone Reparatie Amstelveen
iPhone reparatie, op elke plek in Amstelveen.

Hoeveel uur per week kijk jij gemiddeld televisie? Vaak heb je misschien wel een serie die je volgt, of zak je lekker weg bij de vele reality shows die Nederland rijk is. Toch is er een grote kans dat jij veel vaker video’s bekijkt via je iPhone. Of het nou YouTube vlogs zijn, series op Netflix, of nieuwsuitzendingen via apps zoals NOS of RTL: jouw iPhone biedt jou al het nodige vermaak. Zo zit je niet meer aan de buis gekluisterd, maar kijk jij gewoon waar je maar wilt. In de trein, op de bank of in de wachtkamer bij de tandarts.

 Maar wat nou als ineens je iPhone het ineens laat afweten? Dat ‘ie bijvoorbeeld niet meer wilt opladen, of omdat het glas na een valpartij helemaal gebarsten is. Netflix kijken met van die gekke barsten in je scherm is niet echt ideaal. Wordt het nu weer tijd om het stof van je afstandsbediening te blazen? Toch wil je wel snel je iPhone gerepareerd hebben. Daarom heb je misschien al wel gezocht op ‘iPhone reparatie Amstelveen’, maar ben je nog niet echt een goede iPhone reparatie winkel tegenkomen. Waar in Amstelveen kun je heen?

Wij van Terello introduceren een heel nieuw concept: reparatie op locatie. Wat wij doen: een iPhone reparatie, op jouw locatie in Amstelveen, in 30 minuten gefixt. Simpel, toch? Wij zorgen ervoor dat wij binnen 24 uur na jou aanvraag voor jouw deur staan om jou zo snel mogelijk weer te herenigen met een professioneel gerepareerde iPhone. En omdat wij alleen gebruiken maken van de beste materialen zorgen wij er ook voor jij bij elke iPhone reparatie in Amstelveen ook 12 maanden garantie krijgt. Zo ben jij binnen no-time weer online!

Onze top 3 van iPhone reparaties in Amstelveen:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone