9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Apeldoorn
iPhone reparatie Apeldoorn

Stel, je bent een online aan het shoppen  en ineens valt je iPhone van je schoot. Wat doe je dan? Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Apeldoorn?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Apeldoorn zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gerepareerd.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Apeldoorn om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Apeldoorn,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Apeldoorn
iPhone reparatie, op elke plek in Apeldoorn!

Een iPhone is ondenkbaar in deze tijden. De smartphones worden voor zowel zakelijke als persoonlijke kwesties ingezet. Helaas heeft zo’n mooi stukje techniek een zwakke plek en dat is de kwetsbaarheid van het toestel voor val-, stoot-, en waterschade. De achilleshiel van elke iPhone. Het is natuurlijk erg vervelend als jouw iPhone een flinke smak maakt. Het kan dan voelen alsof je afgesneden bent van de sociale wereld, dat is natuurlijk onzin, maar de paniek kan toeslaan. Gezien al je contacten, afspraken, foto’s, mails etc. erop staan is het wel zo handig dat je telefoon zo snel mogelijk kan worden opgeknapt. Je weet dat het tijd is om een iPhone reparatiebedrijf in Apeldoorn in te schakelen.

Terello komt op locatie in Apeldoorn

Je zoekt online op iPhone reparatie Apeldoorn, maar vindt alleen maar winkels waar je persoonlijk met je iPhone langs moet komen. Kan dat niet anders? Eigenlijk wil je gewoon door met je werk of lekker ontspannen. Zoek niet verder! Wij van Terello denken mee met de klant en willen dat je zo snel mogelijk weer mobiel actief bent. Terello doet het helemaal anders, namelijk door bij jou op locatie te komen voor een reparatie. Ja, je hoort het goed. Door een afspraak met ons te maken voor een reparatie, komt één van onze professionele reparateurs bij jou voor de deur.

Het maakt niet uit of je op je werk zit, thuis bent of misschien wel bij de sportschool. Op het afgesproken tijdstip staan wij met een compleet ingerichte mobiele werkplaats bij jou voor de deur. Je geeft je iPhone aan de monteur die hem zorgvuldig nakijkt en binnen 30 minuten voor je repareert. In de tussentijd ga je zelf weer verder met je eigen bezigheden. Wat de reparatie ook is onze reparateurs voeren alle reparaties uit aan de iPhone-modellen die tot op heden zijn uitgebracht. Daarbij maken wij te allen tijde gebruik van originele iPhone-onderdelen van Apple. Daarnaast krijg je na reparatie altijd 12 maanden garantie op de werkzaamheden en onderdelen.

Vooraf weet je altijd wat je voor jouw iPhone reparatie in Apeldoorn betaalt, want we hanteren vaste prijzen. Er zijn geen voorrijkosten of andere addertjes onder het gras. Kortom, wacht niet langer en neem contact met ons op. We helpen je snel en waar in Apeldoorn je maar wilt. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Apeldoorn repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

 

Repareer mijn iPhone