9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Bussum
iPhone reparatie Bussum

Is je scherm op dit moment versierd met allemaal kleine barsten? Of moet jij je batterij laten vervangen? Dan is de kans groot dat je nu op zoek bent naar naar een goede iPhone reparatie winkel in Bussum.

Ongetwijfeld zijn er meerdere plekken in Bussum waar je naar toe kunt om een iPhone reparatie te laten uitvoeren. Maar heb je daar de tijd wel voor? En weet je zeker dat je garantie krijgt op je reparatie? Het zou natuurlijk erg balen zijn als je opeens allemaal rare strepen op je scherm krijgt. Daar zit niemand op te wachten. Daarom is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een iPhone reparatie service in Bussum, waar je zeker weet dat je een betrouwbare service krijgt.

De reparatieservice van Terello kan jou hier heel goed mee helpen. Ons concept is heel simpel: wij komen binnen 24 uur naar de plek waar jij bent, repareren dan je iPhone binnen 30 minuten, en geven je dan ook nog eens 12 maanden garantie. Super, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Bussum om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Bussum,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Bussum
iPhone reparatie, op elke plek in Bussum!

Het leek de perfecte middag: je was lekker met een vriendin een terrasje aan het pakken. De zon schoon volop, en iedereen op straat was aardig en vriendelijk. Heerlijk zak je achterover op je stoel, en met een nonchalant gebaar probeer je je biertje te pakken. Maar dan: pats. Blijkbaar lag je iPhone nog in de weg. Je hoopt dat het uiteindelijk nog allemaal wel meevalt, maar dan zie je al allemaal kleine sterretjes op je scherm zitten. Wat doe je nu? Je wilt natuurlijk niet te lang rondlopen met een kapotte iPhone.

Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar een goede iPhone reparatie service in Bussum. Terello komt namelijk supersnel naar jou toe, voert binnen 30 minuten een iPhone reparatie uit bij jou in Bussum, en geeft jou dan ook nog eens 12 maanden garantie op je reparatie. Zo bespaar je tijd, kun je lekker door gaan met werken, en ben je slechts een half uurtje je iPhone kwijt. Goed concept, toch? Maak snel een afspraak, en wij zorgen dat wij binnen 24 uur bij je zijn.

Repareer mijn iPhone