9,4
iPhone reparatie Dordrecht

Op zoek naar een iPhone reparatie in Dordrecht? 

Jouw iPhone heb je waarschijnlijk altijd bij je –  onafscheidelijk ligt ‘ie naast je bed of op je bureau. Het is daarom ook best een vreemd gevoel als je iPhone opeens niet meer doet wat je wilt. Of ‘ie nou helemaal gebarsten is waardoor die Instagram foto’s een stuk artistieker eruit zien dan in het echt, of misschien je batterij helemaal versleten is: het liefst zou je natuurlijk willen dat je iPhone weer zo snel mogelijk de oude is. Als je zoekt op ‘iPhone reparatie Dordrecht’ dan kom je misschien wel uit bij een aantal winkeltjes, maar je weet niet echt of deze iPhone reparatie winkels betrouwbaar zijn en je moet eigenlijk altijd wachten op de reparatie. Niet handig dus.

Wij voeren een iPhone reparatie uit bij jou thuis! 

Wij van Terello pakken dat anders aan. Wij zorgen ervoor dat wij dezelfde dag nog een iPhone reparatie bij jou in Dordrecht kunnen uitvoeren. Dat betekent dus dat je niet hoeft te wachten op je iPhone reparatie maar dat je gewoon lekker verder kunt gaan met waar je mee bezig was. Deze reparatie duurt slechts 30 minuten en bij elke iPhone reparatie in Dordrecht krijg je ook nog eens 12 maanden garantie! Best een goede deal, toch? Klik hieronder op ‘Repareer mijn iPhone’ voor een volledige prijzenlijst.

 

 

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Dordrecht om je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparatie is binnen 30 minuten gefixt! Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Terello fixt jouw iPhone waar en
wanneer jij wilt, binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij
iPhone reparatie Dordrecht
iPhone reparatie Dordrecht

Een iPhone reparatie in Dordrecht laten uitvoeren door Terello, betekent een snelle, kwalitatieve en betrouwbare iPhone reparatie. Wij komen namelijk zo snel mogelijk naar jou toe om een iPhone reparatie uit te voeren bij jou thuis in Dordrecht, en geven je dan ook nog eens 12 maanden garantie op die garantie. Dat betekent dus dat je eigenlijk niet meer bang hoeft te zijn voor gekke strepen op je scherm of een batterij die in één keer er mee ophoudt. Onze gecertificeerde monteurs gebruiken alleen de beste materialen, en zorgen er voor dat je toestel weer net als nieuw wordt.

Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Dat betekent dat de prijs die je op onze website te zijn krijgt, ook de prijs wordt die je straks moet betalen. Helder en overzichtelijk. Je bespaart hiermee gigantisch veel tijd, en je kunt rustig door gaan met werken.  Klik op ‘Repareer mijn iPhone’ om een overzicht te zien van de prijzen voor jouw specifieke reparatie. Nog vragen? Bel of mail of ons!

Onze top 3 van iPhone reparaties in Dordrecht:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

Repareer mijn iPhone