9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Etten-Leur
iPhone reparatie Etten-Leur

Hoeveel goede iPhone reparatie winkeltjes zijn er in Etten-Leur? Weet jij waar je moet zijn voor een iPhone reparatie?

Toch hoef jij helemaal niet na te denken over waar je naar toe moet. Terello komt namelijk naar jou toe! Waar jij ook maar bent in Etten-Leur. Dus of je nu op je werk zit, of lekker thuis zit: wij zijn binnen 24 uur bij je, en repareren dan jouw iPhone in een half uurtje.  Oh, en dan krijg je ook nog eens 12 maanden garantie bij elke iPhone reparatie in Etten-Leur. Mooie deal, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Etten-Leur om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Etten-Leur
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Etten-Leur
iPhone reparatie, op elke plek in Etten-Leur

Niet is zo lekker om rustig wakker te worden op een vrije zaterdag. Eerst je favoriete Spotify lijstje streamen via de Bluetooth speakers om daarna met een bak koffie en versgeperst sinaasappelsap een programma te kijken via de Uitzending Gemist app. Daarna ga je eens kijken wat voor boodschappen je ook weer nodig hebt, om dit heel handig te noteren in je Notitie app, of in een van de vele to-do-list apps. Misschien ga je ’s ochtends nog wel een rondje hardlopen of wielrennen en houd je dat bij met Runkeeper, Strava of een ander handige app die daar speciaal voor gemaakt. Jouw iPhone is onmisbaar geworden in je dagelijkse activiteiten. (En nu hebben wij het alleen nog maar over je vrije dag, om over je werkactiviteiten nog niet te spreken. )

 Waar moet je naartoe?

Daarom kan het erg lastig zijn als je iPhone het er opeens mee ophoudt. Niemand zit hier eigenlijk op te wachten. Naast het feit dat je veel tijd kwijt bent aan het zoeken naar een goede iPhone reparatie winkel in Etten-Leur, ben je ook nog eens veel tijd kwijt als je moet wachten op de reparatie. Eigenlijk heb je geen flauw benul waar je op moet letten bij een iPhone reparatie, en heb je eigenlijk ook geen goed idee wat een normale prijs is hiervoor. Moet je nu helemaal naar Breda hiervoor, of zijn er ook nog goede iPhone reparatie winkels in Etten-Leur?

Binnen één dag, waar jij ook maar bent! 

Toch hoef je hier eigenlijk helemaal niet over nadenken. Terello komt namelijk naar jou toe in Etten-Leur, om bij jou thuis een iPhone reparatie uit te voeren. Met onze mobiele werkplaats zorgen wij dat wij binnen één dag bij jou in Etten-Leur zijn, om dan ter plaatse een iPhone reparatie uit te voeren in een half uurtje! Hierbij maken wij gebruik van de beste onderdelen, waardoor wij ook bij elke reparatie in Etten-Leur 12 maanden garantie kunnen geven! Alleen maar voordelen, eigenlijk! Klik snel op: repareer mijn iPhone voor een compleet prijzenoverzicht.

Onze top 3 van iPhone reparaties in Etten-Leur:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone