9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Haarlem
iPhone reparatie Haarlem

Is je iPhone stuk gegaan en ben je nu op zoek naar winkel in Haarlem voor een iPhone scherm reparatie of voor een andere iPhone reparatie?

Wij van Terello komen vandaag nog naar jou toe, op ’t werk of bij je thuis, om jouw iPhone te repareren. Met onze mobiele werkplaatsen kunnen wij overal in Haarlem komen, om daar een iPhone reparatie binnen een half uurtje uit te voeren! En naast deze supersnelle reparatie bieden wij je ook nog eens 12 maanden garantie aan op elke iPhone reparatie. Mooie service, toch?

Klik snel op ‘Repareer mijn iPhone’ voor een compleet prijzenoverzicht.

 

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Haarlem om je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Haarlem
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Haarlem
iPhone reparatie, op elke plek in Haarlem

Niets kan zo heerlijk zijn om op een vrije zaterdagmiddag door de steegjes van Haarlem te struinen. Lekker een terrasje pakken op de Grote Markt of rondneuzen in de vele kleine winkeltjes die het Haarlemse centrum rijk is. Natuurlijk is je iPhone hierbij je grootste vriend, aangezien je in een paar seconden precies kunt zien waar je de lekkerste koffie kunt drinken of welk winkeltje op dit moment een aanbieding heeft. Lang leve het internet! Met Google Maps, Tripadvisor en andere handige apps kun je altijd je weg vinden naar de leukste plekjes, zodat je je nooit meer lang hoeft te zoeken naar datgene wat jij precies in gedachten hebt.

 Maar helaas kan het ook voorkomen dat je iPhone je op deze momenten niet zo functioneert als je zou willen. Misschien hapert je mobiel internet wel regelmatig, of gaat je batterij ongelooflijk snel leeg. Ook kan het zomaar voorkomen dat je iPhone uit je jaszak valt en op de Haarlemse keien klettert, waardoor je hele iPhone scherm gebarsten is. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten! Maar wat ga je nu doen? Waar zit er in Haarlem een iPhone reparatie service? Zijn er überhaupt wel betrouwbare adresjes in Haarlem voor een goedkope en betrouwbare iPhone reparatie?

Nu heb je ’t getroffen, want onze Terello Techs kunnen vandaag naar Haarlem toe komen voor een iPhone reparatie. Zij kunnen bij jou op kantoor, thuis of in de kroeg een iPhone reparatie uitvoeren binnen 30 minuten. En terwijl jij door gaat met mailtjes tikken, zorgen zij ervoor dat jij straks weer een compleet gerepareerde iPhone overhandigd krijgt.

Oh, en bij elke iPhone reparatie in Haarlem krijg je ook nog eens 12 maanden garantie! Wij gebruiken alleen de beste materialen, dus je hoeft daarom niet bang te zijn voor enige complicaties achteraf. Snel, makkelijk en betrouwbaar!

Onze top 3 van iPhone reparaties in Haarlem:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

Repareer mijn iPhone