9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Ridderkerk
iPhone reparatie Ridderkerk

Zit je dan. Met je bak slappe koffie, terwijl je een hele lange tijd moet wachten totdat eindelijk je kapotte iPhone wordt gerepareerd.

Maar waarom zou je gaan wachten bij dat iPhone reparatie winkeltje in Ridderkerk terwijl je ook gewoon thuis of op je werk door kunt gaan met waar je mee bezig was? Wij van Terello komen namelijk naar je toe, om bij jou op locatie, een iPhone reparatie uit te voeren. Wij zijn binnen 24 uur bij je en repareren je iPhone binnen 30 minuten. En op elke iPhone reparatie in Ridderkerk, krijg je dan ook nog 12 maanden garantie. Klik op ‘Repareer mijn iPhone’ voor alle prijzen!

 

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Ridderkerk om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Ridderkerk,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Ridderkerk
iPhone reparatie, op elke plek in Ridderkerk

Hoe lang zou jij zonder je iPhone kunnen? Een vraag waar je misschien niet vaak over hoeft na te denken aangezien je de iPhone altijd bij de hand hebt. Ongetwijfeld is je iPhone batterij wel iets sneller leeg gegaan dan je zou willen, waardoor je het op het einde van dag zonder iPhone moet stellen, maar waarschijnlijk hoefde je je iPhone niet erg lang te missen. Maar wat doe je dan als je iPhone toch een keer een ongelukje mee moet maken? Als het scherm helemaal gebarsten is, waardoor je de Instagram foto’s niet meer kunt zien, en waardoor al de berichten niet meer leesbaar zijn. Wat doe je dan? Ga je nu op zoek naar een iPhone reparatie winkel in Ridderkerk?

Verschillende prijzen, voorwaarden en onderdelen

Toch kan dit ook weer een hele zoektocht op zichzelf zijn. Want elke iPhone reparatie winkel is anders. Andere prijzen, maar ook andere voorwaarden. En elke iPhone reparateur gebruikt ook weer verschillende onderdelen, die ook weer hun eigen kwaliteit hebben. Hoe weet je nu of het scherm na een paar maanden niet rare strepen beginnen te vertonen? Niet elke iPhone reparatie winkel in Ridderkerk geeft garantie. En natuurlijk speelt ook de afstand een rol, want je wilt natuurlijk niet te veel reizen. Het liefst ga je naar een iPhone reparatie winkel in Ridderkerk die heel dichtbij is.

iPhone reparatie Ridderkerk – Bij jou thuis

 Maar hoe mooi zou het zijn als je nou een iPhone reparatie service in Ridderkerk hebt, die je naar jou thuis toe komt om daar de iPhone reparatie uit te voeren? Klinkt als te mooi om waar te zijn. Toch komen wij van Terello naar jou toe in Ridderkerk, om bij jou thuis of op je werk, een iPhone reparatie uit te voeren. Met onze mobiele werkplaats zijn wij binnen één dag bij jou, en repareren jouw iPhone in slechts een half uur! En dan hoef je niet meer bang te zijn voor enige problemen achteraf, want geven je ook nog 12 maanden garantie op elke reparatie! Als je ons nu belt, geven wij je alle informatie en gaan wij samen kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

Onze top 3 van iPhone reparaties in Ridderkerk:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

 

Repareer mijn iPhone