9,4

Gecertificeerd monteur komt kosteloos naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

12 maanden garantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven 12 maanden garantie op iedere reparatie.

 In veel gevallen gratis

Is de schade aan je device in huis ontstaan? Dan wordt deze schade meestal gedekt door de inboedelverzekering.

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: 98% van onze klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Rotterdam

iPhone reparatie nodig in Rotterdam? 

Tegenwoordig is je iPhone eigenlijk onmisbaar geworden tijdens al je dagelijkse werkzaamheden. Het is helemaal nergens meer voor nodig om nog achter dat stoffige bureau te zitten, want in dat prachtig apparaatje heb jij al je contacten, je hele agenda en afspraken opgeslagen.

Een prachtige werkelijkheid, tot dat… jouw iPhone je razendsnelle leven niet meer kan bijbenen en langzaam haperingen begint te tonen. De batterij laadt niet op, de audiopoort is verstopt, of je scherm vertoont barsten. Wanhopig zoek je naar een goedkope en snelle oplossing voor een iPhone reparatie in Rotterdam. Maar de harde werkelijkheid is dat je bij eigenlijk alle iPhone reparatie winkels in Rotterdam lang moet wachten en dat je er ook nog toe moet rijden. Eigenlijk heb je hier helemaal geen tijd voor, maar je hebt toch je iPhone nodig om normaal je werk te kunnen doen!

Wij voeren een iPhone reparatie uit op elke plek in Rotterdam! 

Aangezien jij niet de enige bent met dit dilemma, hebben wij van Terello hier wat op bedacht. Wij hebben een aantal monteurs met een mobiele werkplaats en wij zorgen ervoor dat wij zo snel mogelijk naar jou toe komen. Wij kunnen een iPhone reparatie op elke plek in Rotterdam uitvoeren.

Als jij dus aan het begin van de dag een iPhone reparatie in Rotterdam inboekt, kunnen wij vaak nog die middag bij je zijn en een iPhone reparatie binnen een half uur uitvoeren. Op elke reparatie krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie. In vergelijking met andere winkels die een iPhone reparatie in Rotterdam uitvoeren zijn wij dus sneller, goedkoper en krijg je ook nog eens veel meer garantie! Klik op ‘Repareer mijn iPhone’ voor een specifieke prijslijst.

Onze top 3 van iPhone reparaties in Rotterdam:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Rotterdam om je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en na contact met ons is het vaak binnen een paar uur geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent vandaag weer online

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Terello fixt jouw iPhone overal in Rotterdam.

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij
iPhone reparatie Rotterdam
iPhone reparatie Rotterdam.

Een iPhone reparatie in Rotterdam laten uitvoeren door Terello, betekent een snelle, kwalitatieve en betrouwbare iPhone reparatie. Wij komen namelijk zo snel mogelijk naar jou toe om een iPhone reparatie uit te voeren bij jou thuis in Rotterdam, en geven je dan ook nog eens 12 maanden garantie. Dat betekent dus dat je eigenlijk niet meer bang hoeft te zijn voor gekke strepen op je scherm of een batterij die in één keer er mee ophoudt. Onze gecertificeerde monteurs gebruiken alleen de beste materialen, en zorgen er voor dat je toestel weer net als nieuw wordt.

Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Dat betekent dat de prijs die je op onze website te zijn krijgt, ook de prijs wordt die je straks moet betalen. Helder en overzichtelijk. Je bespaart hiermee gigantisch veel tijd, en je kunt rustig door gaan met werken.  Klik op ‘Repareer mijn iPhone’ om een overzicht te zien van de prijzen voor jouw specifieke reparatie. Nog vragen? Bel of mail of ons!

Repareer mijn iPhone