9,4
iPhone reparatie Utrecht

Een iPhone reparatie, overal in Utrecht! 

Je hebt al uitvoerig gezocht op iPhone reparatie Utrecht. Misschien is je iPhone vanochtend op de plavuizen kapot gevallen, en ben je nu door alle kleine steegjes van Utrecht aan het struinen op zoek naar een betrouwbare en goedkope plek waar je die iPhone reparatie snel kan laten uitvoeren. Heel onhandig aangezien je vandaag ook nog allemaal afspraken hebt staan. Toch wil je wel graag je iPhone gebruiken bij dat concertje vanavond. Jij bent al helemaal uitvogelen dat als je die afspraak verschuift, je dan eerder dan bent bij die en dan ben je nog net op tijd bij….

Wij komen naar jou!

Ho, maar eigenlijk hoef je helemaal niets te verschuiven. Onze Terello monteurs komen namelijk vandaag nog met alle liefde naar de plek waar jij je bevindt. Door hun mobiele werkplaats kunnen zij overal in Utrecht een iPhone reparatie uitvoeren. Bij andere iPhone reparatie winkels in Utrecht moet je wachten terwijl je in één of andere supersaai tijdschrift zit te bladeren terwijl wij gewoon een iPhone reparatie uitvoeren terwijl jij lekker bezig bent met iets anders. Of jou nou ergens in een vergadering zit, of lekker met een vriend of vriendin zit te borrelen op het terras: wij fixen die iPhone reparatie in Utrecht nog dezelfde dag en in 30 minuten!

Daarnaast krijg je ook nog eens twee jaar garantie op elke reparatie. Perfect toch? Klik snel op ‘Repareer mijn iPhone’ voor een uitgebreid overzicht van alle prijzen.

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Utrecht om je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven je 12 maanden garantie.
  • Jij bent vandaag weer online

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Terello fixt jouw iPhone waar en
wanneer jij wilt en binnen een half uur

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij
iPhone reparatie Utrecht
iPhone reparatie Utrecht

Een iPhone reparatie in Utrecht laten uitvoeren door Terello, betekent een snelle, kwalitatieve en betrouwbare iPhone reparatie. Wij komen namelijk zo snel mogelijk naar jou toe om een iPhone reparatie uit te voeren bij jou thuis in Utrecht, en geven je dan ook nog eens 24 maanden garantie op die garantie. Dat betekent dus dat je eigenlijk niet meer bang hoeft te zijn voor gekke strepen op je scherm of een batterij die in één keer er mee ophoudt. Onze gecertificeerde monteurs gebruiken alleen de beste materialen, en zorgen er voor dat je toestel weer net als nieuw wordt.

Ook rekenen wij geen voorrijkosten. Dat betekent dat de prijs die je op onze website te zijn krijgt, ook de prijs wordt die je straks moet betalen. Helder en overzichtelijk. Je bespaart hiermee gigantisch veel tijd, en je kunt rustig door gaan met werken.  Klik op ‘Repareer mijn iPhone’ om een overzicht te zien van de prijzen voor jouw specifieke reparatie. Nog vragen? Bel of mail of ons!

 

Repareer mijn iPhone