9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Zwijndrecht
iPhone reparatie Zwijndrecht

Met je handen in je haar kijk je naar dat gloednieuwe iPhone schermpje dat je nu in duizend kleine glassplintertjes op de straatstenen ziet schitteren. Waar moet je in vredesnaam naar toe voor een iPhone reparatie in Zwijndrecht?

Nergens! Blijf lekker zitten! Klik gewoon op ‘Repareer mijn iPhone’, en de monteurs van Terello komen binnen 24 uur naar jouw locatie in Zwijndrecht, om ter plekke een iPhone reparatie binnen een half uur uit te voeren.

En naast het feit dat je geen leentoestel nodig hebt, of dat je een halve dag kwijt bent aan het zoeken naar een iPhone reparatiewinkel in Zwijndrecht, krijg je ook nog eens 12 maanden garantie op elke reparatie! Fijn, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Zwijndrecht om, zonder voorrijkosten, je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 24 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Zwijndrecht,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Zwijndrecht
iPhone reparatie, op elke plek in Zwijndrecht!

Welke iPhone apps heb jij allemaal op je telefoon staan? Wij hebben allemaal onze broodnodige apps, die een essentieel onderdeel zijn van ons dagelijks leven. Zonder Spotify kom jij misschien wel elke dag met een rothumeur op je werk aan omdat je je dagelijkse dosis oppepmuziek niet gehad hebt. En zonder Instagram kun je niet al die mooie herfstfoto’s met je vrienden delen. Zo helpt onze iPhone om ons te voorzien in allerlei gemakken en om in contact te blijven staan met de mensen om ons heen. Het is daarom ook, op z’n zachts gezegd, balen als je beseft dat het verlengstuk van je hand gebroken op de straat is beland.

 Prijs, garantie, kwaliteit – even het overzicht kwijt? 

Maar niet getreurd: er zijn ontzettend veel plekken waar jij iPhone kunt laten repareren. Toch? Of ben jij eigenlijk al enkele uren aan het twijfelen waar je naartoe moet? Want waar moet je naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Zwijndrecht? Je college wist nog wel een adresje, toch? En ook je tante heeft pas haar iPhone laten repareren bij dat bedrijfje in het centrum. Maar toch zat daar geen garantie op, en was het misschien ook veel te prijzig voor wat er moest gebeuren.

Hele dag kwijt aan het zoeken naar een iPhone reparatie? 

Je beseft dat je moet kiezen. Of je bent weer een hele dag kwijt aan het zoeken naar een snelle iPhone reparatie in Zwijndrecht, of je kiest voor een prijzige reparatie. Ach, maar wat fijn is het dan om te weten dat je eigenlijk helemaal niet hoeft te kiezen. Terello biedt jou namelijk een hele mooie derde optie, wat veel voordeliger is dan alle andere iPhone reparatie winkels in Zwijndrecht. Wij komen namelijk binnen 24 uur naar jou toe, voeren dan een iPhone reparatie uit bij jou thuis in Zwijndrecht, en binnen een half uur heb jij weer een zo-goed-als-gloednieuwe iPhone in je handen! En dan krijg je er ook nog eens 12 maanden garantie bij! Top, toch? Maak maar snel een afspraak!

Onze top 3 van iPhone reparaties in Zwijndrecht:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone