9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone scherm reparatie
iPhone scherm reparatie

Het moment dat je wist dat zou komen is eindelijk hier. Schitterende sterren schijnen je toe op je iPhone schermpje. Super vervelend, natuurlijk.

De zoektocht naar een goede iPhone scherm reparatie kan soms nog best tijdrovend en frustrerend zijn. Er zijn zoveel verschillende winkeltjes die een iPhone scherm reparatie kunnen aanbieden. Verveeld scrol je door de Google resultaten. Wat zijn nou de punten waar je op moet letten tijdens het zoeken naar iPhone scherm reparatie service? Garantie, kosten, of toch betrouwbaarheid? Je wilt natuurlijk niet de eerste de beste reparatieservice. Want wat als er nou ineens van die rare strepen op komen na een iPhone scherm reparatie? Wat doe je dan? Hoeveel garantie heb je nodig?

Terello komt namelijk vandaag naar jou toe, om een iPhone scherm reparatie uit te voeren binnen een half uurtje! En op deze iPhone scherm reperatie krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie!

Geen reden meer op te wachten dus! Klik snel op ‘Repareer mijn iPhone scherm’ om een afspraak te maken.

 

Repareer mijn iPhone scherm

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een telefoon of tablet voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar u van kunt profiteren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen enkele uren geregeld. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone scherm waar en
wanneer jij wilt en binnen een half uur

progress-1 iPhone scherm kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone scherm reparatie
iPhone scherm reparatie

Op dat moment wanneer je iPhone op de grond valt lijkt de tijd wel opeens stil te staan. Het gebeurde plotseling, zonder dat je er echt bij nadacht, juist op dat moment dat het echt niet uitkomt. De laatste paar centimeters tot de grond lijkt de iPhone wel een soort slow-motion val te maken tot dat je die doffe klap hoort van glas op steen. Je koestert nog een stille hoop dat het glas nog helemaal heel is, want hoe vaak is het al niet goed gegaan? Zelfs toen ‘ie uit je broekzak viel in de trein! Maar nu is toch eindelijk dat moment aangebroken, langzaam pak je ‘m op en een paar schitterende sterren schijnen je toen in dat prachtige iPhone schermpje. Wat ga je nu doen? Op zoek naar een plek waar je een goede iPhone scherm reparatie natuurlijk. Maar waar?

 Die zoektocht kan soms nog best tijdrovend en frustrerend zijn. Er zijn zoveel verschillende winkeltjes die een iPhone scherm reparatie kunnen aanbieden. Verveeld scrol je door de Google resultaten. Wat zijn nou de punten waar je op moet letten tijdens het zoeken naar iPhone scherm reparatie service? Garantie, kosten, of toch betrouwbaarheid? Je wilt natuurlijk niet de eerste de beste reparatieservice. Want wat als er nou ineens van die rare strepen op komen na een iPhone scherm reparatie? Wat doe je dan? Hoeveel garantie heb je nodig?

Eigenlijk is het helemaal niet nodig om over al die vervelende vragen na te denken. Allemaal tijdsverspilling. Terello geeft jou namelijk 212maanden garantie. Zo! dat is dus al gelijk heel anders dan al die andere iPhone scherm reparatie winkeltjes. En je krijgt niet alleen garantie op een iPhone scherm reparatie trouwens, ook op alle andere iPhone reparaties!

Daarnaast is het super fijn dat je gewoon achter je bureau of op je bank blijven zitten, want onze Terello Techs kunnen een iPhone scherm reparatie bij jou thuis uitvoeren. Als je ons nu belt dan is er zelfs een grote kans dat wij vandaag nog bij jou kunnen zijn en een iPhone scherm reparatie kunnen uitvoeren binnen 30 minuten! Super goed concept toch? Wij wachten op je telefoontje!

Onze top 3 van iPhone reparaties :

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

Repareer mijn iPhone scherm!