9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Samsung reparatie Borger
Samsung reparatie Borger

Je trouwe Samsung telefoon helpt je met veel dingen in het dagelijks leven. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, totdat je Samsung per ongeluk uit je handen glijdt, of van tafel op de grond valt. Bij het oprapen zie je dat het scherm beschadigd is, wat nu?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Borger zijn, en een Samsung reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je Samsung weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn Samsung

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een Samsung voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Borger om, zonder voorrijkosten, je Samsung te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder Samsung
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw Samsung op elke plek in Borger,
binnen 30 minuten!

progress-1 Samsung kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Samsung reparatie Borger
Samsung reparatie, op elke plek in Borger!

Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, totdat je trouwe Samsung telefoon of tablet per ongeluk uit je handen glijdt, of van tafel op de grond valt. Oei! In een soort slow motion zie je hem vallen en hoopt alleen maar dat het scherm nog heel is. Als je jouw Samsung opraapt en ziet dat er een grote barst of splinters in het scherm zitten, dan is de teleurstelling groot.

Kapot scherm

Eén ding weten we wel zeker: een kapotte Samsung telefoon of tablet levert je een hoop gedoe op. Je bent niet meer goed bereikbaar, kan misschien niet meer mailen en al je foto’s staan erop. Kortom, als je Samsung om wat voor reden dan ook niet goed meer werkt, dan wil je dat hij zo snel mogelijk weer gerepareerd wordt. Dat snappen we bij Terello heel goed!

Ander probleem?

Heb je geen gebroken scherm, maar een ander probleem? Gaat de accu niet meer zo lang mee, of werkt een aansluitpunt niet goed meer? Ook dan is het goed om te weten dat schade of problemen eenvoudig te repareren zijn. Online zoeken op Samsung reparatie Borger levert je alleen niet zoveel op. Alleen maar winkels waar je persoonlijk naartoe moet komen. Dat moet toch anders kunnen? Wij snappen dat en doen het daarom helemaal anders. Ten eerste vinden we namelijk dat een Samsung reparatie in Borger voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Dat doen we door gewoon naar jou toe komen, met een mobiele werkplaats.

Op locatie

Bij jou voor de deur, op je werk of waar dan ook in Borger. Onze monteur voert de reparatie in de mobiele werkplaats voor je uit. Binnen 30 minuten. Wij repareren jouw Samsung binnen één dag of sneller nadat je contact met ons hebt gehad. Vaak is een reparatie dezelfde dag nog mogelijk, als jou dat ook uitkomt natuurlijk. Terwijl onze monteur met je Samsung bezig is, ga jij gewoon verder met waar je mee bezig was. Gewoon thuis even ontspannen, met je werk of misschien wel tijdens het sporten.

12 maanden garantie

Standaard krijg je 12 maanden garantie op de reparatie en onderdelen, die altijd origineel van Samsung zijn. Verder betaal je geen voorrijkosten en zijn alle onderdelen inbegrepen. Zo weet je altijd vooraf precies waar je aan toe bent en wat je voor jouw Samsung reparatie in Borger betaalt. En het mooie: in vergelijking met andere winkels in Borger werken we vaak nog goedkoper ook. Terello repareert waar en wanneer jij wil! Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Borger repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn Samsung