Wordt jij de nieuwe Terello-Tech? (full-time)

Komen mensen altijd naar jou toe als ze hulp nodig hebben met hun smartphone? Check jij regelmatig technologie-blogs om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen? Kun jij binnen no-time het scherm vervangen van een iPhone 6, of een audio-poort reparatie uitvoeren bij een Samsung Galaxy S7?

 Mooi! Dan kom jij in aanmerking om de nieuwe Terello Tech te worden. Klinkt leuk, maar wat betekent dit?

Dit betekent allereerst dat jij hét visitekaartje zult zijn van de jonge startup Terello. Door het introduceren van het vernieuwende concept van telefoonreparaties op locatie, zijn wij langzaam uitgegroeid tot een telefoonreparatieservice met een bereik door heel Nederland. Onze Terello Techs komen binnen 24 uur naar de klant en voeren daar een telefoonreparatie uit, binnen 30 minuten. Zij staan bekend om hun snelheid en professionaliteit, en zijn daarnaast ook nog super sympathiek. Dit vinden wij natuurlijk, maar ook de vele klanten die zij al blij hebben gemaakt.

Als toekomstig T-Tech-talent kun jij dus ook een onderdeel worden van dit dreamteam van ervaren reparatie-specialisten. Hiervoor hebben wij echter wel een paar voorwaarden. Zo zien wij graag iemand op gesprek die

  • ervaring heeft met repareren van verschillende smartphones,
  • die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft,
  • een gestructureerde manier van werken kent
  • en bovenal klantvriendelijk en representatief is.

Hier krijg je natuurlijk wel veel voor terug. Zo bieden wij jou een interne opleiding tot Terello Tech aan, waarbij je toegerust wordt om alle reparaties binnen de kortste tijd te kunnen uitvoeren. Daarnaast krijg je een marktconforme vergoeding, en bieden wij jou veel flexibiliteit om je eigen werktijden in te kunnen delen. En last but not least kun je als Terello Tech natuurlijk veel ervaring opdoen binnen een ambitieuze en snelgroeiende startup.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Mail dan vandaag nog je CV + motivatie naar hr@terello.nl. Reageren kan uiterlijk tot 31 juli 2018.

 

Bekijk onze video; ‘another day at the office’. 

Solliciteer direct