9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

Zebra TC56 reparatie
Zebra TC56 reparatie, bij u op locatie!

Een goed werkende PDA is onmisbaar binnen de logistieke bedrijfsprocessen. Helaas zijn deze producten kwetsbaar waardoor ze makkelijk schaden kunnen oplopen. Waar moet je dan naartoe voor een professionele en betrouwbare Zebra TC56 reparatie?

Bij Terello repareren we uw Zebra TC56 bij u op locatie! Wij staan namelijk bekend om onze unieke ‘reparatie-op-locatie’ service. Onze reparateurs komen binnen 24 uur naar de locatie waar u of uw medewerker zich op dat moment bevindt, voeren daar de reparatie uit, inclusief 12 maanden garantie. Maak snel een afspraak!

Repareer mijn Zebra TC56

Terello repareert jouw Zebra TC56 op elke locatie
en binnen 30 minuten!

progress-1 Zebra TC56 kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 reparatie op locatie
progress-4 u weer blij!

Reparatie overzicht

In dit overzicht zie je gelijk wat de kosten per reparatie zijn voor jouw Zebra TC56. De prijzen zijn inclusief onderdelen en voorrijkosten. Helder en transparant.

Zebra_tc56
 • Scherm € 289,- incl. BTW
  Het scherm van uw PDA is gebarsten en/of vertoont strepen over het beeldscherm of vertoont niks meer.
 • Earspeaker €119,- incl. BTW
  U kunt mensen niet verstaan tijdens het bellen.
 • Overig Op aanvraag
  Staat uw probleem er niet bij, kies overig! We nemen snel contact met u op.
Repareer mijn Zebra TC56

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk de Zebra TC56 voor u is, bieden wij van Terello een unieke service waar u van kunt profiteren. Je hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn vaak binnen 30 minuten geregeld. Ideaal toch?

 • Wij komen bij u op locatie
 • U zit max. 30 minuten zonder PDA
 • Wij geven 12 maanden garantie
 • Scherpe reparatie tarieven

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

Zebra TC56 reparatie
Zebra TC56 reparatie

Zebra TC56 reparatie

De Zebra TC56 is een inventieve PDA die net zo gebruiksvriendelijk en eigentijds is al een smartphone. Deze PDA’s worden vooral zakelijk gebruikt binnen de logistiek en hebben een uitstekende kwaliteit. De vele functionaliteiten maken deze PDA tot een klasse apart en zorgt ervoor dat gebruikers optimaal productief kunnen werken. Zo kunnen veel gebruikte applicaties direct worden opgeroepen door deze te koppelen aan knoppen in de behuizing. Het grote scherm van 5 inch geeft voldoende ruimte om de benodigde informatie weer te geven. De Zebra TC56 beschikt daarnaast over een 13MP camera en een zeer geavanceerde barcodescanner. Dit alles wordt aangestuurd middels een 1.8 GHz hexa-core 64-bit processor. Hierdoor verbruikt de Zebra TC56 15% minder stroom en werkt hij 5 keer sneller dan voorgaande edities.

De Zebra TC56 identificeert zich als een van de paradepaardjes op de PDA-markt en is dan ook een van de beste keuzes wanneer productiviteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid voorop staan.

Wat te doen bij schade 

Echter kan een Zebra TC56 ook defect gaan. Net iets waar u als zakelijke klant niet op zicht te wachten. De productiviteit van de gebruikers neemt af en het toestel is buiten gebruik. Onnodige indirecte kosten die u kunt voorkomen door uw zebra’s te laten herstellen op locatie door Terello. Onze monteurs kunnen binnen 24 uur op locatie zijn om reparaties direct uit te voeren. Ondertussen kunt u gewoon doorgaan met andere werkzaamheden en voor u het weet is uw Zebra TC56 weer hersteld! Maak daarom snel een afspraak!

Repareer mijn Zebra TC56