Dé beste tuin apps van 2020!

29.01.2020 Geplaatst in iPhone, iPhone Apps door Terello

Ben je wel eens jaloers op mensen die zonder veel moeite prachtige tuinen kunnen bijhouden? Of op mensen die nooit meer groente en fruit hoeven te kopen in de supermarkt, omdat ze dat zelf kunnen kweken? Misschien heb je het zelf wel eens geprobeerd, maar kom je er uiteindelijk toch weer achter dat je vingers niet zo groen waren als je dat je eerst gedacht had. Maar, niet getreurd, gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor. Door middel van verschillende tuin apps voor je iPhone en Android telefoon kun je toch er voor zorgen dat jouw siertuintje er straks piekfijn uitziet en dat je straks de lekkerste groenten kunt eten! Wij hebben voor je een mooi overzicht gemaakt van de beste tuin apps!  

MijnTuin (iOS & Android)

Vind jij het fijn als iemand je goede tips geeft op het gebied van je tuin onderhouden? Dan zult je de app MijnTuin geweldig gaan vinden. In deze app vind je namelijk een gemeenschap van fervente tuinier-liefhebbers, die elkaar advies geven op het gebied van tuinieren. In deze tuin app kun je naar verschillende tuinier-technieken zoeken, en kun je tips voor specifieke planten en bloemen vinden.  Daarnaast kunt je zoeken op de namen van planten, maar je kunt ook bladeren door verschillende foto’s. Bij elke plant kun je lezen wanneer je de plant het beste kunt planten, welk seizoen het beste werkt, en hoeveel water je de plant moet geven.

tuin apps tuin apps

Plantifier  (iOS & Android)

Groeien er bloemen in je tuin waarvan je niet precies de naam weet, en wil je weten hoe je deze bloemen het beste kunt verzorgen? Gebruik dan deze tuin app Plantifier! Door een foto te maken van de bloem, en deze te uploaden naar de tuin app, creëer je de mogelijkheid om een gemeenschap van tuin liefhebbers te laten reageren op jouw foto. Zo weet je binnen de kortste keren hoe de specifieke plant heet, en krijg je wellicht ook hele handige informatie over hoe je het beste de bloem kunt verzorgen. En wellicht heb jij ook zelf wel een grote plantenkennis, en ben je bereid om ook op anderen te reageren. Zo kun je als tuinier-liefhebbers elkaar helpen!

tuin apps tuin apps

Moestuinder (iOS)

Als je veel groenten gezaaid hebt, is het ook handig om te weten wat je precies gezaaid hebt en wanneer je het moet oogsten. Deze tuin app Moestuinder houdt dit allemaal precies voor je bij. Je hoeft alleen de informatie van de verschillende groenten in te voeren, en de app vult in een handige kalender in wanneer je precies moet zaaien en oogsten. Daarnaast staan er bij de verschillende groenten ook handige tips en tricks. Zo weet je precies wat er in je tuin staat, en kun je binnen de kortste keren genieten van je groenten!

tuin apps tuin apps

Pokon (iOS & Android)

Als bekende leverancier van allerlei tuin gerelateerde producten, heeft Pokon veel nuttige kennis om te delen met tuinier liefhebbers. In de Pokon apps kun je veel nuttige informatie lezen over de beste voeding voor je planten, over de beste zaaitijden en over de juiste manieren om te snoeien. In de app kun je verschillende handige video’s bekijken, die jou laten zien hoe je bijvoorbeeld het beste je gazon kunt onderhouden of over hoe je je kamerplant moet verzorgen.

Smartphone uit je tuinbroek gevallen?

Misschien ben je wel heftig aan schoffelen, wanneer opeens je iPhone of je Samsung uit je broekzak valt. Je koptelefoon zit nu helemaal vol zand, waardoor je die niet meer kan gebruiken. Wat doe je nu? Terello bellen, natuurlijk! De reparateurs van Terello komen namelijk binnen 24 uur naar je toe, en voeren daar een iPhone reparatie uit binnen 30 minuten. Goeie service, toch?

COMMENTS