9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPad reparatie Beekbergen
iPhone reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPhone in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPhone uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare iPhone reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Lelystad zijn, en een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPhone weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPad voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Beekbergen om, zonder voorrijkosten, je iPad te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPad op elke plek in Beekbergen,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad reparatie Beekbergen
iPad reparatie, op elke plek in Beekbergen!

Een iPad kan veel plezier geven op werk, thuis of onderweg. Helaas is een iPad ook erg kwetsbaar voor schade en kleine ongemakken. Het scherm dat kapot kan gaan of en een microfoon zonder geluid. Een ongeluk zit in een klein hoekje en zo is het ook met jouw iPad. Dat blijkt telkens weer, hoe zuinig je ook op je iPad bent.

iPad reparatie in Beekbergen

Ook andere problemen met tablets komen veel voor, zoals een snel leeglopende accu of een connector die niet meer goed werkt. Je tablet is vaak nog te nieuw om helemaal te vervangen en een reparatie is bijna altijd nog prima mogelijk. Vaak wordt de iPad in zakelijke opzichten veel gebruikt. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je hem zo snel mogelijk weer terug hebt. Jouw iPad moet gerepareerd worden, maar na een tijd te struinen op het internet voor een iPad reparatie in Beekbergen vind je alleen maar reparateurs waar je naar toe moet komen. Dat moet toch anders kunnen? Bij Terello snappen we dat. Daarom hebben wij een service die reparatie op locatie aanbiedt.

Wij vinden namelijk dat een iPad reparatie in Beekbergen voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn. Daarom komen we gewoon naar jou toe met een professionele mobiele werkplaats waarin we jouw iPad binnen 30 minuten op een deskundige wijze kunnen repareren! In de tussentijd ga gewoon verder waar je mee bezig was en na de reparatie heb je weer een goed werkende iPad in handen. Je hoeft de deur dus niet meer uit, want we rijden op elke door jou gewenste locatie in Beekbergen voor. Bel of mail ons voor een afspraak.

Vaak is reparatie dezelfde dag nog mogelijk. Om kwaliteit te bieden maakt Terello gebruik van originele Apple-onderdelen. Daarnaast krijg je bij elke reparatie standaard 12 maanden garantie. Dankzij onze vaste prijzen weet je vooraf precies waar je aan toe bent. We rekenen geen voorrijkosten en komen langs waar en wanneer jij wil. Kortom: makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Beekbergen repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

  • iPad reparatie Beekbergen
  • iPhone reparatie Beekbergen
  • Smartphone reparatie Beekbergen
  • Samsung reparatie Beekbergen
  • Tablet reparatie Beekbergen
  • Telefoon reparatie Beekbergen
Repareer mijn iPad