9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPad reparatie Coevorden
iPad reparatie Lelystad

Stel, je bent een dagje aan het shoppen in Amsterdam en ineens valt je iPad in het water. Wat doe je dan? Of misschien had je de navigatie aan staan terwijl je aan het fietsen was, en valt opeens je iPad uit de fietshouder. Waar moet je dan naartoe voor een betrouwbare en betaalbare reparatie in Lelystad?

Zoek niet verder! Terello kan namelijk binnen 24 uur bij jou in Coevorden zijn, en een iPad reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan door gaat met werken, is binnen no-time je iPad weer gefixt.  Hier krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op. Mooi concept, toch? Maak snel een afspraak!

Repareer mijn iPad

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPad voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Coevorden om, zonder voorrijkosten, je iPad te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPad
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPad op elke plek in Coevorden,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPad kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 jij weer blij

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPad reparatie Coevorden
iPad reparatie, op elke plek in Coevorden!

Werkt je iPad niet meer of is je scherm kapot? Is hij per ongeluk van de bank of je tafel gevallen, of uit je handen gegleden? Misschien wil je eindelijk van die ontsierende kras op je behuizing af, of is je accu na een aantal jaren wel aan vervanging toe. Welk probleem je ook hebt, bij Terello snappen we hoe vervelend dat is. Want waarschijnlijk heb je jouw iPad hard nodig voor je werk, je studie of gewoon thuis. En dan hebben we het nog niet eens over al je contacten, mails en foto’s waar je niet meer bij kan. Hoe dan ook, het is tijd om je iPad te laten repareren.

Bij jou voor de deur

Maar als je online zoekt op iPad reparatie Coevorden, dan vind je vooral winkels waar je zelf met je iPad naartoe moet komen. Hoe fijn zou het zijn wanneer je gewoon verder kunt met waar je mee bezig bent, terwijl jouw iPad voor de deur bij je thuis of op het werk wordt gerepareerd? Dat is waar wij je mee helpen.

Terello komt namelijk gewoon bij jou voor de deur. Of dat nu bij je thuis, op je werk of ergens anders in Coevorden is. Dat maakt ons niet uit. Als wij er met onze mobiele werkplaats kunnen komen, dan staan we binnen no-time voor je deur. Wij vinden namelijk dat een smartphone reparatie in Coevorden voor jou zo gemakkelijk mogelijk moet zijn.

Binnen maximaal 30 minuten

En het mooie van alles: binnen maximaal 30 minuten is jouw iPad weer helemaal gerepareerd. In de tussentijd ga je gewoon verder met je werk of waar je ook maar mee bezig was. Ideaal toch? En om de prijs hoef je het ook niet te laten, want vergeleken met andere winkels in Coevorden werken we vaak nog goedkoper ook!

Na je melding repareren we jouw telefoon binnen één dag. En als het jou ook uitkomt, dan kan dat vaak zelfs nog dezelfde dag. De mobiele werkplaats van Terello is namelijk altijd in de omgeving van Coevorden aan het werk en dus altijd in de buurt.

Standaard 12 maanden garantie

Daarnaast krijg je standaard krijg je 12 maanden garantie op de reparatie en gebruikt onze monteur altijd originele Apple-onderdelen. Dankzij onze vaste prijzen weet je vooraf precies wat alles gaat kosten. Kortom, Terello fixt jouw iPad in Coevorden, waar en wanneer jij wil. Makkelijk, snel en betrouwbaar.

Andere merken en modellen

Op aanvraag kan Terello diverse merken en modellen in Coevorden repareren. Stel je hebt nog andere apparaten die gerepareerd moeten worden. Deze zijn hier onder aangegeven:

Repareer mijn iPad