iPhone 8: wat zullen de nieuwe functies kunnen zijn?

29.01.2020 Geplaatst in iPhone door Terello

Als je een willekeurige zoekpoging doet op internet, zult je ongetwijfeld al veel informatie weten te kunnen achterhalen over de nieuwe iPhone 8. Ook al is het nog niet helemaal duidelijk wanneer de nieuwe iPhone 8 zal worden uitgebracht, er zijn veel geruchten dat dit moet gaan plaatsvinden in het najaar. Ben jij al redelijk nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe iPhone, en ben je benieuwd welke geruchten er op internet rondzwerven over de iPhone 8? Wij laten je in deze blog zien wat de verwachtingen op dit moment zijn over de prestaties en het uiterlijk van de nieuwe iPhone 8.

Geen Home-Button of front-camera

Als de geruchten waar blijken te zijn, zal de iPhoiphone 8 ne 8 de eerste iPhone zijn zonder de vertrouwde Home Button aan de voorkant van het scherm. We zagen deze tendens al bij nieuwe modellen van Samsung en LG, maar nu blijkt dat ook Apple er over zit na te denken om dit te gaan veranderen. Het uiterlijk van de nieuwe iPhone zal waarschijnlijk drastisch veranderd worden, door het feit dat Apple de nieuwe iPhone randloos wilt maken. Er zijn meerdere alternatieven mogelijk, die de functie van de Home Button zouden kunnen overnemen. Er zijn geruchten dat Apple gaat kijken naar mogelijkheden om de Home Button aan de achterkant te plaatsen, zoals ook bij de Samsung Galaxy S8 het geval is. Andere berichten laten zien dat Apple gaat kijken of het mogelijk om de Touch ID functie onder het scherm te plaatsen. Eén ding is wel zeker: de nieuwe iPhone 8 zal qua uiterlijk verschillend zijn dan zijn voorgangers.

Draadloos opladen/sneller opladen

 Hoeveel verschillende oplaadkabeltjes heb jij thuis liggen? Ongetwijfeld ben jij ook wel meerdere keren je kabeltjes kwijt geraakt, waardoor je toch telkens weer nieuwe moesten kopen. Geruchten over het oplaadsysteem getuigen van een nieuw systeem waarbij je de iPhone kabeltjes niet meer nodig hebt. Er zijn hierbij ook verschillende theorieën die mogelijkheid kunnen worden. Zo is er het systeem dat Samsung ook al gebruikt, waarbij de telefoon draadloos wordt opgeladen via een inductie plaatje. Toch zijn er ook geruchten dat er andere, futuristische mogelijkheden bestaan waarbij de telefoon wordt opgeladen via een magnetisch veld. Dan hoef je slechts je telefoon in de kamer te laten liggen, waarna je telefoon automatisch stroomtoevoer krijgt. Toch is de prognose dat dit systeem wat langer duurt om te ontwikkelen, en dat dit dus niet klaar is om in de iPhone 8 te verwerken.

Verbeterde camera

De verwachtingen zijn dat zowel de frontiphone_8-camera als de normale camera van de iPhone 8 een flinke upgrade zullen krijgen. Deze upgrade houdt in, dat de front camera zal worden uitgerust met een functie dat gebruikt maakt van een 3D systeem, waardoor de camera ook diepte kan herkennen. Dit geeft de front-camera de mogelijkheid om ook gezichten te herkennen, waardoor jij straks ook je telefoon kunt ontgrendelen door middel van deze gezichtsherkenning- technologie. Daarnaast zal de achter-camera ook vernieuwd worden met een ‘vertical-rear-systeem’ wat ook de kwaliteit van de foto’s drastisch zal verbeteren

COMMENTS