9,4

Gecertificeerd monteur komt naar u toe

Onze opgeleide Terello-Techs komen binnen no-time naar u toe. Zo bent u heel snel weer online, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft.

Behoud van uw fabrieksgarantie

Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit onderdelen, en geven daarom 12 maanden garantie op iedere reparatie. Daarnaast behoud u uw resterende fabrieksgarantie, meer informatie beschikbaar op de site.

Scherpe prijzen

U betaalt bij Terello geen euro meer, voor de allerbeste service!

98% beveelt ons aan

Wij willen de allerbeste service leveren. Dat lukt ook vrijwel altijd: Gem. worden we beoordeeld met een 9,4 en 98% van de klanten geeft aan ons aan te bevelen bij anderen!

iPhone reparatie Apeldoorn
iPhone reparatie Apeldoorn

Heeft je iPhone waterschade opgelopen of is je iPhone scherm gebarsten en ben je nu op zoek naar een iPhone reparatie service in Apeldoorn?

Onze Terello Techs kunnen vandaag naar je toekomen in Apeldoorn om daar een iPhone reparatie uit te voeren. In onze mobiele werkplaats kunnen wij op elke plek in Apeldoorn komen en ervoor zorgen dat wij je iPhone reparatie uitgevoerd hebben binnen 30 minuten. En daar krijg je dan ook nog eens 12 maanden garantie op!

Goed concept, toch? Klik op ‘Repareer mijn iPhone’ voor een volledig prijzenoverzicht.

 

Repareer mijn iPhone

Waarom Terello?

Omdat wij weten hoe belangrijk een iPhone voor jou kan zijn. Bij Terello bieden we een unieke service waar jij van kunt profiteren. We komen naar Apeldoorn om je iPhone te repareren. Jij hoeft de deur niet meer uit en de reparaties zijn binnen een half uurtje gefixt. Ideaal toch?

  • Wij komen naar jou toe
  • Jij zit max. 30 min zonder iPhone
  • Wij geven 12 maanden garantie
  • Jij bent vandaag weer online

Terello fixt jouw iPhone op elke plek in Apeldoorn,
binnen 30 minuten!

progress-1 iPhone kapot
progress-2 Terello boeken
progress-3 Terello fixt op locatie
progress-4 Jij weer blij!

Klantervaringen

Onze klanten beoordelen ons als Uitstekend

 

iPhone reparatie Apeldoorn
iPhone reparatie Apeldoorn

Met al die heerlijke Apeldoornse bossen in de buurt ben jij misschien wel vaak in het bos te vinden om te gaan wandelen of hardlopen. Door weer of wind, jij geniet ervan om lekker uit te waaien en even je werkweek achter je te laten. Misschien heb jij wel een Spotify lijstje of een favoriet album op je iPhone staan, die perfect past als achtergrondmuziek voor de tochten die jij maakt. En met die camera op je iPhone voel je je net een professioneel fotograaf, aangezien jij prachtige foto’s kunt maken van al het Apeldoornse natuurschoon. Genieten, zo’n iPhone! Je kunt je bijna niet meer voorstellen om zonder te leven.

Maar toch komt dat moment waar je altijd een beetje voor had gevreesd. Tijdens een middagje winkelen in het centrum van Apeldoorn stuitert je iPhone uit je jaszak op de straatstenen. Het hele iPhone scherm is gebarsten. Overal vormen zich kleine sterretjes, waardoor je eigenlijk je berichten niet goed meer kan lezen. Eigenlijk had je verwacht dat een iPhone scherm reparatie bij jou nooit nodig zou zijn, maar nu moet je toch op zoek naar een winkel in Apeldoorn die zo’n iPhone scherm vervangen kan. In een willekeurige zoekpoging op ‘iPhone reparatie Apeldoorn’ probeer je een goede iPhone reparatie winkel in Apeldoorn te vinden, maar dat blijkt toch nog wat lastiger te zijn dan gedacht.

Toch hoef je niet zolang op zoek te gaan, want wij van Terello kunnen supersnel bij je zijn. Vandaag nog. En wij gaan dan een iPhone reparatie bij jou thuis in Apeldoorn uitvoeren, net wanneer het jou uitkomt. Jij kunt dan door met waar je mee bezig was, en wij gaan dan in onze mobiele werkplaats een iPhone reparatie uitvoeren binnen een half uur. Terwijl jij dan net je tweede bakje koffie op hebt, is je iPhone weer helemaal gemaakt! En bij een volgende keer wandelen of winkelen in Apeldoorn hoef jij helemaal niet bang te zijn dat je iPhone er mee ophoudt, aangezien wij je 12 maanden garantie bieden op elke reparatie. Zo weet je zeker dat je nog er zo lang mogelijk van kunt genieten!

Maak dus snel een afspraak door op ‘Repareer mijn iPhone’ te klikken, dan ben jij binnen de kortste keren weer online!

Onze top 3 van iPhone reparaties in Apeldoorn:

1. iPhone X scherm reparatie

2. iPhone XS scherm reparatie

3. iPhone 8 scherm reparatie

 

Repareer mijn iPhone